Reality14. december 2020

”Årgang 0”-Mathilde overrasker: Med i nyt tv-program

Siden hun og hendes familie forlod TV 2-programmet ”Årgang 0” er det ikke meget, vi har set til den 20-årige Mathilde Beuschau. Men nu vender hun tilbage til skærmen som ”Boss lady”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190209_kh_bu6q8299.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Når Viaplay-serien ”Boss Ladies” vender tilbage tirsdag den 15. december, så er det blandt andet med den 20-årige Mathilde Beuschau i hovedrollen.

Det er første gang, trænings-baben vender tilbage til skærmen, siden hun og hendes familie forlod TV 2-programmet ”Årgang 0” – og nu er det altså i et helt andet format, end vi husker hende fra.

Det er primært hendes arbejde som onlinecoach, der vil være fokus på i programmet, og hun glæder sig til at se sig selv på den store skærm igen.

Det afslører hun i sin nyeste Instagram-story.

- I morgen kommer ”Boss Ladies” jo ud, og det bliver spændende, jeg har jo ikke selv set programmet endnu, så det er første gang, fortæller hun og fortsætter:

- Men jeg tror, det bliver rigtig godt, siger hun smilende.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun jo har været vant til, da hun var med i ”Årgang 0”, at hun og hendes forældre altid fik lov at se programmerne, inden de blev sendt, hvorfor det er ekstra spændende denne gang.

Men det er ikke kun Mathilde og hendes arbejde som coach, seerne kommer til at få et dybere indblik i.

- Robin er også med i programmet, og det bliver også vist, at vi lige er flyttet sammen, at vi har fået en hund, og de viser os helt tæt på. Vi vælger normalt selv, hvad vi deler på Instagram, men her tager vi skridtet længere og indvier folk i vores privatliv, og det er lidt grænseoverskridende, synes jeg. Men nogle gange er det også en god ide at bryde nogle grænser, fortæller hun til Ekstra Bladet.

”Boss Ladies” kan ses fra tirsdag den 15. december på både Viaplay og Viafree.

Sponsoreret indhold