Kendte19. december 2021

Stadig varme på hinanden? Kim Kardashian og Pete Davidson i biffen sammen

Den 41-årige tv-kendis og hendes 38-årige komiker-flirt tog i biografen sammen i Davidsons hjemstavn på Staten Island
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke kun herhjemme, at høje smittetal står i vejen for kulturelle arrangementer og tv-produktioner, og som sender medarbejdere tilbage på hjemmekontorerne igen.

Én af de amerikanere, der fik en uventet friaften, er ”Saturday Night Live”-skuespilleren Pete Davidson, da hans ugentlige tjans på lørdagsunderholdningen blev (delvist) sløjfet på grund af frygt for Covid-smitte.

Og hvad gør man så bedst med sådan en spontan ”day off” – jo, man kunne jo passende invitere sin flamme i biografen. Det var da også tilsyneladende nøjagtigt hvad Pete gjorde.

Datede i biografmørket

Flere spottede det celebre par i den lokale Atrium-biograf i New Yorker-bydelen Staten Island, som Pete Davidson med stærk lokalpatriotisk stolthed kalder sin fødeø.

Altid smarte Kim var klædt i afslappet, mørkt og sporty outfit, mens hendes unge date flashede sit afblegede hår, mønstret jakke – og til stor begejstring blandt Twitterfolket: En stor rygsæk, som på bedste gadedrengemanér nok er fyldt med snacks ude fra.

Sammen brugte de aftenen i biografmørket, men de havde åbenbart også Kardashians tidligere svoger, Scott Disick, der som bekendt før har dannet par med søsteren Kourtney.

Hvilken film, der blev flettet fingre til, står ikke helt klart. På de sociale medier er der forlydender om, at det var Lady Gaga-filmen ”House of Gucci”, de to så. Mens Daily Mail skriver, at de var inde for at se den nye ”Spider-Man: No Way Home”.

Corona-aflyst

På Pete Davidsons arbejdsplads udbrød der regulær corona-panik lige op til juleferien i denne uge, da produktionen først besluttede sig for at droppe det sædvanlige live-publikum, hvorefter også det musikalske indslag, Charlie XCX, sprang fra.

Dernæst gik der rygter om smitte blandt fire af skuespillerne på NBC-showet, og yderligere tre ansatte.

Programmet lørdag aften – direkte fra New York og med skuespilleren Paul Rudd i værtsrollen – var derfor begrænset, og bestod mest af forproducerede indslag.

Blandt andet denne deprimerende fremtidsdystopiske sketch med man of the hour i 2021 – og åbenbart også i 2054 – Pete Davidson:

- Du ved det godt

Hos Kardashians-fans vakte det opsigt, da Kim for et par dage siden blev spurgt direkte til sin ”SNL”-favorit – og ikke direkte nævnte sine dates med Pete Davidson.

Hun nøjedes i stedet med at komme så tæt på, som hun overhovedet kunne.

Det skete i et interview i podcasten ”Honestly With Bari Weiss”, hvor hun til spørgsmålet svarer værtinden:

- Hvilket smart set-up, Bari. Du ved godt, hvem det er.

https://imgix.seoghoer.dk/20211124-163420-5-1284x1619we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Pete og Kim er blevet set en håndfuld gange siden de sammen optrådte i "Saturday Night Live". Den 41-årige Kardashianstjerne offentliggjorde i februar, at hun og Kanye West skulle skilles. (Foto: Ritzau Scanpix)

Længere er den 41-årige mor til fire ikke gået i bekræftelsen af forholdet, men en kilde tæt på Kardashian-familien fortæller til US Weekly, at de to har en romantisk relation, der stadig udvikler sig.

- Hun er spændt på at se, hvor det fører hen, lyder det fra kilden.

null

Sponsoreret indhold