Kendte 9. februar 2022

Spiller på flere heste: Kanye West og Julia Fox lever i et åbent forhold

Den garvede ordsmed og skuespillerinden har angiveligt datet siden nytår. Men det betyder altså ikke, at forholdet ikke har plads til andre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er naturligvis ikke kun én opskrift, når det kommer til kærlighed. Og noget tyder da i hvert fald også på, at Kanye West og en af hans seneste erobringer, Julia Fox, ikke kun har øje for hinanden.

Ifølge amerikanske Page Six har de to nemlig et åbent forhold, lyder det angiveligt fra en kilde.

Og mandag aften blev Kanye West da også spottet feste sammen med Instagram-model Chaney Jones.

Jones var klædt i et tæt, sort catsuit med dertilhørende store solbriller, sorte spidse støvler og langt, sort, bølget hår – en tro kopi af Kim Kardashian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ngre/Backgrid/Ritzau Scanpix)

Det kan ved første øjekast være vanskeligt at se forskel på Chaney Jones og Kim Kardashian. Foto: Ngre/Backgrid/Ritzau Scanpix

Det forlyder dog angiveligt, at det ikke kun er rimsmeden, der spiller på flere heste. Også 32-årige frøken Fox dater umiddelbart andre.

I hvert fald, hvis man skal tro en kilde, der påstår, at Julia Fox har et godt øje til en ”mystisk” mand på Østkysten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Det er kun ganske få uger siden, at ordsmeden viste Julia Fox frem på den røde løber i forbindelse med modeugen i Paris. Foto: MEGA

Kim Kardashian selv var naturligvis ikke med til festen. Til gengæld havde hr. West selskab af blandt andet Travic Scott, som netop har fået sit barn nummer to sammen med Kylie Jenner, samt model, og medlem af Kardashian-klanen, Kendall Jenner.

Tidligere på aftenen havde rimsmeden spist sammen med musikeren French Montana, der for år tilbage var kærester med den yngste Kardashian-søster, Khloé Kardashian.

Drama i familien

Den sidste uge er bølgerne i den grad gået højt mellem hele verdens Kimye.

Fans har i den grad kunne følge med, når Kanye West er gået til angreb på sin kommende ekshustru og blandt andet beskyldt hende for at kidnappe deres fælles børn ved at holde dem fra at se deres far - og desuden nægte ham adgang til datteren Chicagos fireårs fødselsdag.

En fødselsdag, hvor Kanye dog var at finde på diverse billeder efterfølgende.

Derudover er Kanye langt fra tilfreds med, at Kim Kardashian lader deres fælles datter, otteårige North, have en profil på TikTok. Særligt er der i den forbindelse én video, som rapperen ser rødt over.

”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen har taget til genmæle en enkelt gang, og det er således tydeligt, at hun er mere end almindeligt utilfreds med sin kommende eksmands offentlige udtalelser.

For få dage siden blev alle opslag om Kim Kardashian og parrets børn dog slettet fra Instagram. Et move, som Kanye West tidligere har haft for vane at bruge, når han er kommet med udtalelser, der muligvis ikke skulle være delt med offentligheden.

Fans af Kardashian-klanen husker muligvis dengang, da Kanye "kom til" at kalde sin svigermor for Kris Jong-Un - naturligvis med reference til Nordkoreas største leder, Kim Jong-Un, i et opslag på Twitter.

Sponsoreret indhold