Kendte 22. maj 2019

Spice Girl-stjerne ramt af alvorlig sygdom: Blind på det ene øje - det andet er sløret

Spice Girl-stjernen Mel B er ramt af en alvorlig betændelse i både regnbuehinden og årehinden i begge hendes øjne, og hun er derfor nu under intensiv behandling
(Foto: MEGA)

Spice Girl-stjernen Mel B har med egne ord været skrækslagen, efter hun i sidste uge blev hastet på hospitalet, fordi hun mistede synet på det ene øje, mens det andet øje blev sløret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årsagen skyldtes, at den 43-årige stjerne er ramt af en alvorlig betændelse i både regnbuehinden og årehinden i øjnene.

Hun er derfor nu i intensiv behandling og skal dryppe sine øjne med flere slags medicin hver dag.

Det afslører Mel B på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede, der viser hendes højre øje gemt væk bag en bandage.

Til billedet kommer Mel B desuden med en opsang til pressen, der ifølge hende ikke havde forstået alvoren af hendes tilstand:

- Selv om den dumme presse skrev, at jeg var ok, og at jeg havde oplevet dette mange gange før, vil jeg lige slå fast, at jeg IKKE var ok, og at det her ALDRIG er sket for mig før.

- Jeg var faktisk i store smerter og meget, meget bange, tilføjer Mel B, der har været i behandling både på London’s Moorfields Hospital og Luton and Dunstable University Hospital.

Det var på det sidste hospital, at hun blev diagnosticeret med alvorlig regnbuehindebetændelse i højre øje og årehindebetændelse i venstre.

Begge er infektionstilstande i øjet, som skal tages alvorligt, da der kan være risiko for, at man mister synet permanent.

Mel B er dog kommet i hurtig behandling, og hun er i bedring.

- Jeg døjer stadig med det og vil døje med det de næste 3/4 måneder, men jeg er ikke længere bekymret for, at min tilstand forværres.

- Mit eneste problem nu er, hvor jeg finder en sej Scary-klap til øjet, skriver Mel B slutteligt med hentydning til, at hun sammen med de andre Spice Girls-medlemmer snart begynder deres turné.

 

Sponsoreret indhold