Mel B tog seks baner kokain HVER dag og forsøgte selvmord med 200 piller

Mel B åbner op i en ny selvbiografi.

Mel B åbner op i en ny selvbiografi.

(Foto: MEGA)

I slutningen af denne måned udkommer en brutal ærlig selvbiografi fra Spice Girls’ Mel B.

Men allerede nu er flere rystende sandheder fra bogen kommet frem.

Senest fortæller den 43-årige sangerinde, at hun i en periode tog op mod seks baner kokain for at komme igennem dagen og jobbet som ”X Factor”-dommer.

Desuden fortæller hun, at hun i samme periode forsøgte selvmord ved at tage en overdosis på 200 smertestillende piller.

Det skriver Daily Mail.

I bogen ”Brutally Honest” fortæller Mel B om sit liv – og særligt de 10 år med ægtemanden Stephen Belafonte, der ifølge Mel B udøvede både fysisk og psykisk vold mod hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mel B tog store mængder kokain, da hun i 2014 var en del af "X Factor"-dommerpanelet. Foto: MEGA

Særligt i 2014 kæmpede hun for at klare livet sammen med Belafonte, som hun blev skilt fra sidste år.

I bogen fortæller Mel B, at hun i den periode tog op mod seks baner kokain for at klare hverdagen og jobbet som dommer på talentprogrammet ”X Factor”, der kørte på TV i den periode.

- Det dulmede mine smerter. Det løftede mig tilpas meget op, så jeg kunne glemme alt og klare showet. Jeg var så langt nede omkring to uger inden i optagelserne af ”X Factor”, at jeg begyndte at tage kokain for at kunne klare showet. For at kunne klare livet med Stephen, der føltes som en form for neurotisk klaustrofobi, skriver Mel B blandt andet i sin hudløs ærlige bog.

I detaljer beskriver Mel B også et selvmordsforsøg i 2014. Her tog hun omkring 200 smertestillende piller, som hun gennem årene havde lagt til side.

I bogen fortæller hun, at hun følte sig ”grim og ulækker”, og at hun skrev et afskedsbrev til sine børn, før hun slugte de mange piller.

Artiklen fortsætter under billedet...

mel b og stephen belafonte

Mel B og Stephen Belafonte blev gift i 2007. Foto: MEGA

Kort efter gik alvoren op for hende, og det lykkedes hende at komme på hospitalet i tide. Her ringede hun til sin meddommer Simon Cowell for at fortælle, hvad der var sket.

Mel B fik alvorlige skader på sin lever og sine nyrer efter selvmordsforsøget, men insisterede på at fortsætte med jobbet i ”X Factor”.

Mel B og Stephen Belafonte lod sig skille sidste år. Mel B har tidligere fortalt, hvordan hun kun havde omkring 6.000 kroner og en kuffert med tøj, da hun forlod sin mand.

Siden September har Mel B jævnligt været i behandling på et center for personer, der er blevet diagnosticeret med posttraumatisk stress. Hun fortæller, at hun ønsker at være en bedre udgave af sig selv – særligt af hensyn til sine børn Phoenix Chi Gulzar, 19, Angel Iris Murphy Brown, 11, og 7-årige Madison Brown Belafonte.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Sidste år valgte Mel B at lade sig skille, og hun valgte også at anklage sin mand for både fysisk og psykisk vold, sextvang og for at have gjort parrets barnepige gravid.

I retsdokumenterne, som USA Today citerede fra i, blev 43-årige Stephen Belafonte beskrevet som en ”stor, ekstrem aggressiv, fjendtlig og voldelig person”, der udsatte Mel B for ”gentagne fysiske overgreb” gennem deres 10 år lange ægteskab.

I dokumenterne beskrev Mel B blandt andet følgende episoder:

- I forbindelse med ”Dancing with the Stars”-finalen i november 2007 angreb Stephen Belafonte hende inden en TV-optræden. Han tog kvælertag på hende og smed hende i jorden.

- I juli 2012 anklagede hendes eksmand hende for at have flirtet med musikeren Usher. Det fik ham til at se rødt – og han slog hende så hårdt i ansigtet med en knyttet næve, at hendes læbe flækkede.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

- I august samme år slog og skubbede han hende, efter at hun havde optrådt med sine Spice Girls-medlemmer til afslutningsceremonien under de Olympiske Lege i London. Stephen Belafonte truede hende herefter til at lyve på Twitter ved at få hende til at skrive, at hendes skader var kommet, fordi hun var faldet i hendes høje Christian Louboutin-stiletter.

- I december 2014 blev Stephen Belafontes fysiske og psykiske terror så ubærligt for Mel B, at hun ifølge retsdokumenterne slugte et helt glas med de smertestillende piller aspirin i ”et tilfælde af følelsesmæssigt og fysisk udmattelse”. Hun beskriver, at hun hurtigt fortrød – men at Stephen Belafonte nægtede at lade hende tilkalde hjælp. I stedet låste han hende inde i soveværelset.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

I retsdokumenterne anklager Mel B også sin eksmand for at have tvunget hende til at deltage i trekanter – og han truede med at offentliggøre videoerne for at ødelægge hendes karriere. 

Desuden påstod Mel B også, at Stephen Belafonte gjorde parrets barnepige gravid, og at det var hans ønske, at barnepigen fødte barnet, så de ”alle tre kunne leve sammen”.

I retsdokumenterne forklarede Mel B, at det lykkedes hende at få overtalt barnepigen til at få en abort.

De alvorlige anklager fik en californisk dommer til at udstede et midlertidigt polititilhold til Stephen Belafonte, mens hun fik fuld forældremyndighed over parrets datter, 7-årige Madison. Mel B har to børn fra et tidligere forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Stephen Belafonte kom efterfølgende med et modangreb, hvori han anklagede hende for at have et stort kokain- og alkoholmisbrug, mens de var gift.

Ifølge eksmanden indvilgede Mel B i at tage antabus, så hun ville være ”rolig” omkring sine børn.

Stephen Belafonte forklarede dengang, at han frygtede for børnenes sikkerhed, og at han kunne mærke, hvordan Mel B’s misbrug påvirkede alle i familien.

En dommer i Los Angeles besluttede for få dage siden, at parret skal dele forældremyndigheden over datteren. Dommeren besluttede også, at parret skal holde en afstand på mindst 200 yards – svarende til omkring 180 meter – fra hinanden. Og så besluttede dommeren også, at Mel B skal betale sagens omkostninger – et beløb i omegnen af $350,000, ligesom hun skal betale et månedligt børnebidrag på $5.000 kroner.

Slutteligt sørgede dommeren for at dele eksparrets værdier mellem det. Bet betyder, at Stephen Belafonte får Cadillac Escalade, mens Mel B får to Range Rovers og to Subaru Outbacks.

[node:cta:34749]

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close