Trist årsag bag: Mel B mistede 670 millioner kr. af sin formue

Mel B med det borgerlige navn Melanie Brown.

Mel B med det borgerlige navn Melanie Brown.

(Foto: MEGA)

Mel B havde kun omkring 6.000 kroner og en kuffert med tøj, da hun sidste år forlod sin mand.

Spice Girls-sangerinden, der i sin mangeårige karriere har tjent over 670 millioner kroner, siger, at det er hendes voldelige eksmand Stephen Belafonde, der formøblede hendes formue.

Det fortæller Mel B i en ny bog, der har fået titlen ”Brutally Honest”.

- Da jeg mødte min anden mand (Stephen), havde jeg et hus og en lejlighed i LA og en god karriere. Da jeg forlod ham, havde jeg US$936 (6.116 kroner) i banken, skriver hun ifølge News i bogen.

- Men jeg var ligeglad. Jeg var glad. Mine børn var glade. Efter 10 år var jeg endelig fri, tilføjer hun i bogen med henvisning til det ægteskab fra helvede, som hun levede i.

Artiklen fortsætter under billedet...

mel b og stephen belafonte

(Foto: MEGA)

Udadtil virkede det 10 år lange ægteskab mellem Mel B og produceren Stephen Belafonte perfekt. Men sandheden var langt fra så rosenrød.  

I 2014 blev Stephen Belafonte anklaget for at have slået Mel B, da hun mødte op til ”X Factor” med skrammer på kroppen. Hans bror Jeremiah Stansbury kaldte ham dengang for ”voldelig” og ”skruppelløs” og rådede Mel B til at forlade sin mand.

Stephen Belafonte afviste hårdnakket at have været voldelig overfor Mel B. Parret forblev da også sammen.

Stephen Belafonte har tidligere været tiltalt for at have slået sin første kone, Nicole, i et raserianfald, mens han var beruset.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Sidste år valgte Mel B at lade sig skille, og hun valgte også at anklage sin mand for både fysisk og psykisk vold, sextvang og for at have gjort parrets barnepige gravid.

I retsdokumenterne, som USA Today citerede fra i, blev 43-årige Stephen Belafonte beskrevet som en ”stor, ekstrem aggressiv, fjendtlig og voldelig person”, der udsatte Mel B for ”gentagne fysiske overgreb” gennem deres 10 år lange ægteskab.

I dokumenterne beskrev Mel B blandt andet følgende episoder:

- I forbindelse med ”Dancing with the Stars”-finalen i november 2007 angreb Stephen Belafonte hende inden en TV-optræden. Han tog kvælertag på hende og smed hende i jorden.

- I juli 2012 anklagede hendes eksmand hende for at have flirtet med musikeren Usher. Det fik ham til at se rødt – og han slog hende så hårdt i ansigtet med en knyttet næve, at hendes læbe flækkede.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

- I august samme år slog og skubbede han hende, efter at hun havde optrådt med sine Spice Girls-medlemmer til afslutningsceremonien under de Olympiske Lege i London. Stephen Belafonte truede hende herefter til at lyve på Twitter ved at få hende til at skrive, at hendes skader var kommet, fordi hun var faldet i hendes høje Christian Louboutin-stiletter.

- I december 2014 blev Stephen Belafontes fysiske og psykiske terror så ubærligt for Mel B, at hun ifølge retsdokumenterne slugte et helt glas med de smertestillende piller aspirin i ”et tilfælde af følelsesmæssigt og fysisk udmattelse”. Hun beskriver, at hun hurtigt fortrød – men at Stephen Belafonte nægtede at lade hende tilkalde hjælp. I stedet låste han hende inde i soveværelset.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

I retsdokumenterne anklager Mel B også sin eksmand for at have tvunget hende til at deltage i trekanter – og han truede med at offentliggøre videoerne for at ødelægge hendes karriere. 

Desuden påstod Mel B også, at Stephen Belafonte gjorde parrets barnepige gravid, og at det var hans ønske, at barnepigen fødte barnet, så de ”alle tre kunne leve sammen”.

I retsdokumenterne forklarede Mel B, at det lykkedes hende at få overtalt barnepigen til at få en abort.

De alvorlige anklager fik en californisk dommer til at udstede et midlertidigt polititilhold til Stephen Belafonte, mens hun fik fuld forældremyndighed over parrets datter, 7-årige Madison. Mel B har to børn fra et tidligere forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Stephen Belafonte kom efterfølgende med et modangreb, hvori han anklagede hende for at have et stort kokain- og alkoholmisbrug, mens de var gift.

Ifølge eksmanden indvilgede Mel B i at tage antabus, så hun ville være ”rolig” omkring sine børn.

Stephen Belafonte forklarede dengang, at han frygtede for børnenes sikkerhed, og at han kunne mærke, hvordan Mel B’s misbrug påvirkede alle i familien.

En dommer i Los Angeles besluttede for få dage siden, at parret skal dele forældremyndigheden over datteren. Dommeren besluttede også, at parret skal holde en afstand på mindst 200 yards – svarende til omkring 180 meter – fra hinanden. Og så besluttede dommeren også, at Mel B skal betale sagens omkostninger – et beløb i omegnen af $350,000, ligesom hun skal betale et månedligt børnebidrag på $5.000 kroner.

Slutteligt sørgede dommeren for at dele eksparrets værdier mellem det. Bet betyder, at Stephen Belafonte får Cadillac Escalade, mens Mel B får to Range Rovers og to Subaru Outbacks.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close