Sofie Linde indrømmer: Trine er en kæmpe diva

Halvandet år gammel og allerede fyldt med egne holdninger og attitude. Sådan beskriver 29-årige Sofie Linde sin datter Trine.

Dronningen af "X Factor" fik i februar sidste år den største glæde i livet ved at kunne kalde sig mor. Men allerede nu er der visse udfordringer ved lige netop det.

Nogle af de udfordringer - og glæder - løftede Sofie sløret for over for SE og HØR, da vi mødte hende til det første pressemøde forud for den nye sæson af "X Factor".

- Lige nu nyder jeg bare at have et barn, der er blevet et rigtigt menneske. Jeg kan snakke med hende, men vi kan også diskutere, fortæller den evigt smilende TV-vært.

Sofie lægger altså ikke skjul på, at hun allerede nu har sine kampe med lille Trine.

Du kan se hele interviewet med Sofie Linde i toppen af artiklen!

Er Trine allerede begyndt af have teenage-fornemmelser?

- Fuldstændig. Hun er en kæmpe diva. Men hun er jo også mit barn, så selvfølgelig er hun det, griner den dygtige skærmtrold, som har hænderne fulde, når det kommer til sin halvandet år gamle datter.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sofie Linde strålede som altid til pressemødet på den kommende sæson af "X Factor" (Foto: Dan Mariegaard)

- Vi kan diskutere, om hun skal have nattøj på eller børste tænder eller ”nu er du altså træt”. Alle de der lavpraktiske ting, afslører Sofie.

Det er ikke altid let at skælde sit barn ud. Lige som alle andre forældre vil "X Factor"-chefen selvfølgelig helst se sit barn være glad og smile. Men nogen gange må man skrue bissen på.

- Man skal jo lære at skælde ud. Og jeg er jo sådan en type, som har lyst til at fylde is i hende hele tiden, fordi jeg elsker, hvordan hun ser ud, når man siger, at hun må få en is. Men det må man jo ikke, siger Sofie.

Heldigvis er hun ikke alene om at fortælle Trine, når hun skal rette ind. Også farmand Joakim Ingversen tager sin tørn i den kamp.

- Jeg er egentlig ret god til at skælde ud. Det falder mig ret naturligt. Det er mere Joakim, der har svært ved det. Jeg tager ikke hele slæbet alene, men tit skal vi fordele skideballerne mellem os, fortæller Sofie om sin 32-årige gemal.

Se Sofie Linde forklare, hvorfor hun er så hård ved Thomas Blachman:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close