Søstre fundet myrdet i fyldt olietank – gravid mor også fundet dræbt

Bella på fire og Celeste på tre år er fundet myrdet sammen med deres gravide mor, Shannan.

Bella på fire og Celeste på tre år er fundet myrdet sammen med deres gravide mor, Shannan.

Foto: Privat

Politiet i den amerikanske by Frederick i Colorado har gjort et grusomt fund i sagen om en gravid mor og hendes to døtre, der forsvandt fra deres hjem i mandags.

De små piger, Bella på fire og Celeste på tre år, blev i går fundet myrdet og gemt væk i en olietank tæt på byen – og kort derfra er liget af pigernes mor Shannan også blevet fundet.

Det skriver det amerikanske medie The Denver Channel.

Onsdag aften valgte politiet at anholde pigernes far og Shannans mand, Chris Watt, 34, efter at han under en afhøring angiveligt havde indrømmet at have myrdet sine to døtre og sin hustru. Dagen efter, torsdag, fandt man så ligene af pigerne og deres mor, der var gravid i uge 15.

 

Chris Watts sammen med sin hustru og deres to døtre. Foto: Instagram

Få timer inden anholdelsen havde den amerikanske fyr været på national TV, hvor han havde bønfaldt sin hustru og børn om at ”vende sikkert hjem”.

Chris Watts har tidligere fortalt politiet, at han sidst så sin hustru klokken 05.15 mandag morgen, inden at han tog på arbejde i Frederick, Colorado. Han nægtede på det tidspunkt at have noget med deres forsvinden at gøre.

Natten forinden havde parret ifølge Chris Watts haft en ”følelsesladet samtale”, efter at Shannan var vendt tilbage efter en forretningsrejse sent aftenen forinden.

På TV fortalte han, at han ”ikke anede”, hvor hans hustru og to døtre var, og han kaldte det hele for et mareridt.

- Jeg føler slet ikke, at dette kan være rigtigt. Det er et mareridt, jeg ikke kan vågne fra, fortalte han på TV få timer inden, at han overfor politiet indrømmede, at han havde taget livet af dem alle tre.

Chris Watts stod frem på national TV blot få timer før, han overfor politiet indrømmede at have myrdet dem. Foto: NBC

Både pigerne og Shannan blev meldt savnet mandag klokken 14, da Shannan ikke dukkede op til et planlagt møde. Hendes mand forklarede efterfølgende, at han ikke havde set sin hustru siden tidligt op morgenen, da han tog på arbejde.

Han tilføjede i første omgang over for politiet, at han blev bekymret i løbet af mandagen, da hans hustru ikke besvarede hans sms’er . Han havde i løbet af formiddagen sendt hende flere sms’er, men da hun ikke svarede, blev han urolig.

Omkring middagstid opdagede han via et hoveddørskamera, han kunne følge fra sin mobil, at en ven kom forbi parrets hjem, men at hustruen ikke lukkede op.

Chris Watts er i politiets varetægt, efter at hans hustru og to piger på tre og fire år er fundet døde. Foto: Politi

Chris Watts har efterfølgende fortalt, at han hastede hjem, hvor han kunne konstatere, at konen og børnene var væk.

Ifølge Dave Baumhover fra Frederick Police Department var der intet i hjemmet, der indikerede, at der havde været indbrud, og han tilføjede, at Shannan heller ikke har kæmpet med mentale problemer.

Det er politiets teori, at pigerne og gravide Shannan blev myrdet i hjemmet, men politiet har ikke valgt at oplyse, om de har beviser, der bekræfter denne teori.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close