Kendte 26. marts 2019

Søn på intensiv: Hasteindlagt

En fredelig skitur med familien blev dramatisk afbrudt, da Susan Astani og Christian Kjærs seksårige Alexander under udrykning røg i isolation på hospital i Schweiz.
(Foto: Mikael Rieck)

Det, der skulle have været ren familiehygge og skitur i schweiziske Villars, udviklede sig mandag i sidste uge dramatisk, da Susan Astani og Christian Kjær pludselig ikke kunne få kontakt til deres influenzaramte søn, Alexander.

– Det er vores værste mareridt, fortæller Susan fra Universitetshospitalet i Lausanne, hvor hun og Alexander stadig er indlagt på intensivafdelingen, efter at den knap syvårige dreng har ligget seks døgn i isolation.

Hvorfor influenzaen pludselig udviklede sig så dramatisk, er stadig en gåde for lægerne i Schweiz.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Christian Kjær, 75, og Susan Astani var på skiferie i Villars med Alexander og hans halvstoresøskende Stella, 12, og Leon, 11. De er nu tilbage i Danmark ligesom deres bonusfar. (Foto: Dan Mariegaard)

Mysterium

– Der har været neurologer, infektionslæger og børnelæger i gang med at finde en forklaring, og der er taget alverdens prøver, men de har stadig ingen løsning, fortæller hun.

Mens Susan, som selv er læge, styrer slagets gang i Schweiz, har Christian taget sig af Susans andre børn, som han nu har fulgt tilbage til Danmark, så de kunne tilbringe weekenden med deres far.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Aflyser alt

– Christian er fantastisk god til at give mig plads og respektere, at jeg skal have ro til at tage alle beslutningerne. Og heldigvis er Alexander i bedring.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Christian Kjær og sønnen Alexander Kjær. (Foto: Dan Mariegaard)

Han er stadig under intensiv overvågning og skal have intravenøs medicin tre dage endnu, så vi ved endnu ikke, hvornår vi bliver udskrevet, lyder meldingen fra Schweiz. Af samme grund har Susan aflyst alt de næste to uger, inklusive Lars Løkke Fondens fest i tirsdags.

Sponsoreret indhold