Søn fandt hemmelig besked fra sin døde far

Den smukke besked fra Mason til konen Becca var skrevet med rød tusch på undersiden af det arbejdsbord, han havde lavet til hende.

Den smukke besked fra Mason til konen Becca var skrevet med rød tusch på undersiden af det arbejdsbord, han havde lavet til hende.

Foto: Imgur

Tragedien indtraf i februar, af tømmeren Mason pludslig døde af en bristet arterie. Inden havde han dog lavet et arbejdsbord til sin kone, Becca, da han jo var ferm med træ.

Et halvt år efter faderens død gik det ene ben på bordet dog i stykker, og sønnen vendte derfor bordet for at lave det ødelagt bordben. Det var her han fandt den romantiske besked fra hans far til hans mor, skrevet på undersiden af arbejdsbordet. 

"Jeg elsker dig Becca :) 
Uanset hvilken dag det er i dag, så håber jeg, det er en god en. Gud svarede virkelig på mine bønner, den dag han gav mig dig. Jeg ved, at disse er de bedste dage, jeg nogensinde får, og jeg er glad for at du er i dem. 
 
Jeg er ikke sikker på, du nogensinde ser det her, men hvis du gør, så skal du bare vide, at jeg elsker dig meget højt. 
Hvis der er en ting jeg ønsker mig i livet, så er det at være så god mod dig, som du er mod mig. Hvis jeg kan klare det, vil jeg være den lykkeligste mand i verden. 
 
Jeg elsker dig, smukke kone.
 
- Mason."
 
Sådan lød beskeden fra Mason til konen. Den smukke hilsen var for god til at lade stå under bordpladen, så sønnen skar stykket ud og fik det indrammet, så hans mor kan kigge på faderens sidste besked hver dag. 
Sønne har delt billedet af faderens besked på den virale billedtjeneste imgur.com, og den rørende historier efterlader ikke et øje tørt.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close