Kendte24. august 2016

Video: Kendte giver morgengave til kommende brud

Dansk radiovært laver verdens bedste video til sin kommende kone på deres bryllupsdag
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-15052.jpg
 (Foto: All Over)

- Godmorgen Katrine, og tillykke med din dag. Jeg ved godt, du ikke kan se Peter lige nu, men jeg vil sige, at han er lige bag bed kameraet. Det er faktisk ham, der holder kameraet lige nu, siger tidligere TV-vært Morten Resen til den kommende brud via en kamerahilsen.

Beskeden er den første i rækken af hilsner, der er optaget af radioværten på Skala FM, Peter. Radioværten har nemlig et rigtig godt forhold til en stor del af de danske kendte, som han har arbejdet med gennem tiden, og de har alle indvilget i at hjælpe ham med en morgenhilsen på hans kommende kone på deres bryllupsdag.

Det er kendte fra alle genrer, der velvilligt har stillet sig foran kameraet for at hjælpe Peter, og filmen er derfor næsten tre minutter lang.

Ud over Morten Resen ser man en hilsen fra Medina, Anders Mattesen, Christopher, Huxi Bak, Kato, Page Four, Joey Moe, Rasmus Seebach, Mads Langer og Lis Sørensen.

Nogle af beskederne er længere end andre, og særligt Kato lægger op til løjer i hans hilsen:

- Hej Katrine, det er jo en god dag for dig, men en sørgelig dag for mig. Jeg kan jo godt huske dig fra byen, Crazy Daisy i Viborg. Jeg så dig, men du så ikke rigtig mig... Jeg blev jo selvfølgelig nødt til at ønske dig stort tillykke med brylluppet i dag - med Peter. I mellemtiden har jeg så fundet en anden pige fra Viborg, men hvis det ikke går mellem dig og Peter, så ringer du bare... siger Kato til kameraet og den kommende husbond, der tålmodigt lægger øre til den personlige hilsen til hans brud.

Stjernerne er med på den fine idé, og sangeren Joey Moe leger endda, at han "tilfældigt" kommer forbi brudgommen Peter, der står parat med kameraet.

- Katrine! Kæmpe tillykke, velkommen i klubben! siger en lalleglad Joey Moe.

- Jeg håber, du ikke kommer til at føle dig som en elefant i en porcelænsbutik, siger Mads Langer, der glad smider flere referencer til nogle af hans største hits.

Har du lyst til at se hele den fantastiske bryllupsvideo, kan du se den her under:

Sponsoreret indhold