Kendte31. august 2016

Her er Danmarks frækkeste bryllupsbillede

Fotografen måtte holde masken, da brudeparret fortalte, hvad de ville have på deres bryllupsbillede.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fraekt_bryllupsbillede.jpg
 Foto: Subash Sundaralingam/ Sub photo

Bryllupsdagen er fyldt med minder, som gæsterne og brudeparret sent vil glemme. Det danske par Lars og Metter Hansen fra Tappernøje var fast besluttede på, at der skulle være lidt spas til deres traditionelle bryllupsbilleder også.

Derfor konstruerede de et fantastisk billede, hvor gommen Lars kommer under kærlig behandling af hans nye kone Mette tæt ved en sø med en flaske champagne for læberne.

De lykkelige par blev gift den 30. juli, efter at have været kærester i seks år. Gæsterne er efterfølgende også blevet meget begejstret for det frække billede, der dog skiller sig lidt ud fra resten.

Til SE og HØR fortæller Lars Hansen, at han er glad for at billedet har fået så meget opmærksomhed til trods for, at det er lidt kontroversielt.

- Det skal ikke være så sukkersødt, det hele, siger han og fortsætter:

- Det er da super sjovt. Sådan lidt "five minuts of fame" agtigt. Jeg Har aldrig prøvet at min telefon blev ved med at bimle med notifikationer fra folk.

Lars afslører, at billedet desværre også har fået negativ opmærksomhed fra folk, der kalder billedet for smagløst og skrækkeligt.

- Vi syntes det er lidt sjovt som folk bliver forarget over det, det er jo bare sjov & spas, forklarer Lars. Han mener selv, at det kan være fordi folk er i tvivl om, hvorvidt billedet er "ægte", og han understreger, at det er det selvfølgelig ikke.

Lars afslører over for Metroxpress, at det var konen Mette, der fik idéen til billedet. Hans svigermor er dog overbevist om, at det er Lars, der har fået billedet sat i stand.

Sponsoreret indhold