Kendte8. oktober 2019

Smilet er stivnet i kendisland: Bissetricks

De kendte står i kø for at tage afstand til blegemidlet SmileBright, efter det er kommet frem, at produktet indeholder 75 gange mere brintoverilte end tilladt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_dm_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Der er udbredt alvorlig tandpine hos flere danske kendte, efter det er kommet frem, at blegemidlet SmileBright ikke nøjes med at gøre bisserne hvide.

Både Peter Falktoft, Annemette Voss, Geggo og Boris Laursen har ellers gjort heftig reklame for produktet på de sociale medier, men nu siger de stop.

Efter DR forleden afslørede, at SmileBright er så hidsigt, at det også kan give ætsninger på tænder og tandkød, da det indeholder hele 75 gange så meget brintoverilte som tilladt, sprang de danske jetsettere straks fra.

SmileBright har ifølge selskabets egne tal over 100.000 kunder, men flere af dem oplever, at det er tandkødet og ikke tænderne, der bliver hvide.

Geggo: Undskyld!

Med en kæmpe fanskare fra programmet "Familien fra Bryggen" har Stephanie Karma Salvarli, 29, – bedre kendt som "Geggo" – fed forbrugermagt.

Den har Linses datter bl.a. brugt til et betalt partnerskab med smilebrightglobal.

Geggo testede selv afblegningsmidlet, inden hun anbefalede sine mange følgere på Instagram at købe det, men nu siger hun undskyld.

– De har gjort mig til en løgner over for mine følgere, når jeg sagde, at der ikke er nogen risiko forbundet med at bruge det. Jeg skylder mine trofaste følgere en undskyldning, siger Geggo til B.T.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_10.jpg
 (Foto: Aller Media)

Geggo har mistet noget af sin troværdighed. (Foto: Aller Media)

peter falktoft – Hvid som sne

Han lovede egentlig sine næsten 200.000 følgere på Instagram, at det var totalt ufarligt, men Peter Falktoft, 34 – i visse kredse kendt som "Snebolden" – kom desværre til at love for meget.

– Jeg har bedt firmaet bag produktet om en redegørelse. Jeg har desuden bedt firmaet om at fjerne annoncer og reklamer, hvor jeg optræder, indtil et tilfredsstillende svar foreligger, skriver han til DR's "Kontant".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/peter_falktoft_foto_niels_henrik_dam.jpg
 (Foto: Niels Henrik Dam)

Snebolden har været i lidt af et stormvejr på det seneste. (Foto: Niels Henrik Dam)

Boris' bommert

Også Fie Laursens storebror, realityhugget Boris Laursen, blev fanget på det forkerte ben, da SmileBright-skandalen rullede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_62.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Boris Laursen med sin kontroversielle lillesøster Fie Laursen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Med 748.000 følgere på Instagram har rigtig mange mennesker fået det potentielt farlige budskab.

Annemette voss' mareridt

Blogger og bagedronning Annemette Voss, 35, er også havnet i fedtefadet for at prakke sine 42.000 følgere.

– Det her må være alle influenceres værste mareridt. Jeg er meget, meget ked af det, og jeg er nødt til at italesætte, at det her er bagsiden ved at være blogger.

Det er mig og mit navn, der lider et knæk, siger brødbetyngede Voss til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/annemette_voss_3.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Annemette Voss tog springet fra amatørbager til kagedronning, da hun i 2013 vandt ”Den store bagedyst”. I dag afspejler succesen sig på hendes Instagram-profil. (Foto: Mikael Rieck)

null

Sponsoreret indhold