Slut med frække snaps: Snapchat ændrer reglerne

Stjerner som Rita Ora, der er glade for at lægge halvfrække billeder ud på snapchat kan stadig få lov - men medier, der bruger tjenesten, skal til at passe på.

Stjerner som Rita Ora, der er glade for at lægge halvfrække billeder ud på snapchat kan stadig få lov - men medier, der bruger tjenesten, skal til at passe på.

Foto: All Over Press / Snapchat

Hvis du er typen, der godt kan lide frække billeder på snappen, så kan du godt begynde at ærge dig.

Snap Inc, der ejer tjenesten håber nemlig på at få en række nye investorer med om bord, og i den forbindelse har de lavet nogle opstramninger i forhold til blandt andet nøgenhed.

Det skriver The Sun.

For nyligt blev selskabet sagsøgt af moderen til en 14-årig dreng, der klagede over, at hendes søn og andre unge blev udsat for seksuelt indhold uden ordnelige advarsler ved at bruge Snapchat.

Sagen blev løst uden om retten, men skulle angiveligt have været med til at skubbe folkene bag det populære sociale medie i retning af de nye strammere regler.

Det er dog kun den såkaldte ”Discover”-feature, hvor medier kan lægge billeder og artikler ud, der bliver påvirket, således at man ikke kommer til at kigge på frække billeder ved et tilfælde.

De nye regler ser heller ikke med milde øjne på ting som clickbait og falske nyheder.

Hvis man først ER venner med nogen, så står det heldigvis stadig en frit for at sende dem et frækt billede.

Eller at lade være, hvis man ikke er 100% sikker på, at de godt kunne tænke sig det.

Man kan teknisk set også bruge snapchat til andet end frække billeder. Se nogle af de sjoveste eksempler i galleriet her:

Verdens sjoveste snaps fra Snapchat

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close