YES! Snapchat fjerner irriterende funktion

(Foto: All Over)

Snapchat har det seneste år løftet sløret for nye – og fede – funktioner til gavn og glæde for alle os Snapchat-elskere.

Men der er dog én funktion, som de fleste af os har hadet. For et halvt år siden lancerede Snapchat en funktion kaldet Auto Advance, der betød, at alle folks historier – de såkaldte Stories – blev afspillet automatisk efter hinanden.

Og det vakte altså en del irritation hos mange Snapchat-brugere, der har været trætte af, at de ikke selv kunne vælge, hvilke historier de ønskede at se.

Nu er der dog heldigvis godt nyt.

For nu har Snapchat meddelt, at de fjerner Auto Advance-funktionen, så vi nu selv kommer til at vælge, hvilke historier vi vil se – og ikke mindst ikke se.

Det meddeler Snapchat ipå sin blog.

- Desværre har denne funktion gjort det umuligt at individuelt vælge hvilken Story man ville se. Nogle gange vil vi kun se hvad vores tætte venner eller familie laver - ikke alle vores venner - og det forhindrede Auto Advance.

Funktionen vil først blive fjernet fra Android-brugere. Herefter er det iOS-brugerens tur til at slippe for den irriterende funktion.

Herunder kan du se et stort galleri med de sjoveste Snapchats:

Verdens sjoveste snaps fra Snapchat

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close