Nu er Britney på Snapchat

Foto: AOP

Rigtigt mange kendisser er efterhånden på Snapchat, hvor de leger med hundeører og sjove filtrer, men indtil videre har popprinsessen Britney Spears været fraværende på det sociale medie, men ikke længere.

Britney er nemlig endelig kommet på Snapchat, det afslører hun selv på Twitter.

- Lidt sent på Snapchat. Det er godt, fordi det får dig til at se pæn ud, skriver Britney om sin ankomst på det sociale medie. 

Hun fortæller også samtidig, at det var sønnerne, Sean Preston, 11, og Jayden James, 10, der viste hende, hvad Snapchat er. Det er selvfølgelig heller ikke sådan at følge med i al den nymodens teknologi, når man er en 35-årig popstjerne. 

Britney har da også allerede lært, hvordan hun bruger Snapchats mange filtrer. Hun har nemlig lagt en video op af sig selv, hvor hun er forklædt som en mus. 

Artiklen fortsætter under videoerne

Hvis du nu gik og håbede på, at du kunne få lov til at følge Britney på Snapchat, ligesom du måske følger mange andre kendte, så må du vente lidt endnu. 

Indtil videre er Britneys Snapchat-navn nemlig en hemmelighed. Vi kan dog ikke forestille os, at der kommer til at gå lang tid, før popprinsessen lader hele verden følge hendes leg på Snapchat. 

Vil se nogle af de sjoveste snaps fra Snapchat, så kig med i galleriet herunder

Verdens sjoveste snaps fra Snapchat

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close