Kendte 22. august 2021

Skuffet Barbra Streisand sender sviner efter "A Star is Born"

79-årige Streisand, der selv spillede Gagas rolle i musikfilmen i 1976 ville hellere have set et nyt cast med eksempelvis stjerner som Beyoncé og Will Smith i de bærende roller
Foto: MEGA

Mon ikke en stikpille fra selveste Barbra Streisand, der kom Lady Gaga i forkøbet og spillede rollen som Esther i den romantiske storfilm ”A Star is Born”, stikker en lille smule i hjertet hos ”Born This Way”-sangerinden med filmambitioner?

Hele tre gange før vi så Bradley Cooper og Lady Gaga synge sig ind i hinanden og biografgængernes hjerter, er filmen blevet indspillet.

Første gang med Janet Gaynor, så med Judy Garland og så med Barbra Streisand, før turen i 2018 kom til popstjernen Gaga.

Men spørger man den legendariske Streisand, så var det måske ikke den bedste version, vi så, da vi alle sammen fik ”I’m on the deeeeep eeeend” på hjernen for et par år siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et interview med The Sunday Project ser hun tilbage på sin fascinerende karriere, og da hun bliver spurgt specifikt ind til ”A Star is Born”, som hun i midten af 70’erne indspillede med Kris Kristoffersen, fortæller hun, at hun ventede med spænding på den moderne udgave.

Forkert cast

Dog havde hun håbet, det ville være megastjerner som Beyoncé og Will Smith, som ville blive castet i hovedrollerne.

- Jeg tænkte: Det var da interessant, hvis man lavede den helt anderledes igen, med en anden slags musik, en anden type skuespillere med en anden baggrund. Det virkede som en fed idé, så jeg blev overrasket, da jeg så, hvor tæt på vores version i 1976, den var, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Streisand og Kristoffersen havde også stor succes med historien om det ambitiøse musikerpar i 70'erne (Foto: MEGA)

Herefter fortsætter hun med sin beskrivelse af 2018-udgaven af ”A Star is Born”.

- Jeg synes, det var den forkerte idé. Men jeg kan ikke argumentere mod dens succes. Jeg bekymrer mig bare ikke så meget om succes, som jeg bekymrer mig om originalitet.

Av, den sved.

Ligesom en skuffet Streisand pointerer, så var ”A Star is Born” fra 2018 – om håbefulde Ally, der forelsker sig i den afdankede rockmusiker Jackson – en kæmpemæssig publikumssucces. Indtjeningen nåede op over 420 millioner dollars. Hvilket må siges at være flot med et budget på ’bare’ 36 millioner dollars.

Filmen blev desuden blev nomineret for otte Oscar-statuetter, blandt andet bedste film og bedste kvindelige skuespiller, og endte med at tage prisen hjem for bedste originale soundtrack for kæmpehittet ”Shallow”.  

Også Streisands version fra ’76 var et hit billetsalgsmæssigt. Og for det ikke skal være løgn var der også her gevinst hos Oscar-uddelingen, hvorfra Barbra inkasserede en pris for bedste sang.

I et tidligere interview har det 79-årige ikon afsløret, at hun selv rådede arvtageren Lady Gaga til at synge live gennem hele filmen.

Sponsoreret indhold