Kendte7. september 2023

Skuespiller Lucas Lynggaard Tønnesen viser kæresten frem ved Netflix-gallapremiere

Parret har været sammen i snart seks måneder, og ved onsdagens premiere på ”Ehrengard: Forførelsens Kunst” var Lucas Lynggaard Tønnesens nye kæreste, Laura, med på den røde løber
Lucas Lynggaard Tønnesen stod skarpt i sin ven Søren Le Schmidts kreationer, da han var til Netflix-gallapremiere onsdag aften. 
Lucas Lynggaard Tønnesen stod skarpt i sin ven Søren Le Schmidts kreationer, da han var til Netflix-gallapremiere onsdag aften.
 Foto: Lars H. Laursen

Læs også: Gallapremiere på "Ehrengard: Forførelsens kunst": De kendte og kongelige er ankommet til Moltkes Palæ

Han er et af Danmarks unge stjerneskud inden for både film og tv.

Så selvfølgelig var Netflix-darlingen Lucas Lynggaard Tønnesen også at finde til den stort anlagte gallapremiere på den Bille August-instruerede storfilm ”Ehrengard: Forførelsens Kunst” onsdag aften.

Og 23-årige Lucas havde inviteret kæresten Laura, som havde debut på den røde løber.

Det var noget af et slæng, som den unge kvinde – der ifølge BILLED-BLADET hedder Laura Lynggaard Normann, og som ifølge de sociale medier til daglig er kaospilot – blev indlemmet i.

For udover danske kæmpestjerner som Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas, Ghita Nørby og Mikkel Boe Følsgaard troppede også medlemmer af kongehuset op til premieren på Moltkes Palæ i indre København.

Margrethe har nemlig udgjort de kreative kræfter bag scenografi og kostumer på den imødesete Netflix-film. Kort efter hende kom også kronprinsesse Mary, der på smuk vis matchede regenten i kjolens farvevalg.

- Vi har været kærester lidt over fem måneder. Snart et halvt år, fortalte Laura ifølge BILLED-BLADET.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-07/20230906_ll21149.jpg
Et flot par klar til premiere
 Foto: Lars H. Laursen

Lucas Lyngaard Tønnesen er selvskrevet, når det lige nøjagtigt er den danske afdeling af streaminggiganten Netflix, der inviterer til fest.

De fleste danskere kender ham nok bedst som Birgitte Nyborgs søn, Magnus, i den seneste sæson af DR-succesen ”Borgen”, som sidste år slog sig løs indenfor Netflix-rammerne. Her arbejdede han sammen med ”Ehrengard”-hovedrolleindehaveren Sidse Babett Knudsen, der som bekendt står for at skildre den danske toppolitiker i serien.

Den 23-årige skuespiller har også en anden kollega i det nye kostumedrama. I 2018 arbejdede han sammen med Mikkel Boe Følsgaard, da han havde hovedrollen i den dystopiske dramaserie ”The Rain” – også på Netflix.

To år efter havde Lucas også en rolle i den mystiske dampskibsserie ”1899”, som dog ikke blev forlænget til en anden sæson, efter den løb over skærmene sidste år.

Sponsoreret indhold