Kendte6. september 2023

Gallapremiere på "Ehrengard: Forførelsens kunst": De kendte og kongelige er ankommet til Moltkes Palæ

Det pragtfulde Moltkes Palæ danner onsdag aften rammen om gallapremieren på Netflix-filmen "Ehrengard: Forførelsens kunst", hvor selveste dronning Margrethe har udfoldet sine kunstneriske og kreative evner

Gallapremiere: "Ehrengard: Forførelsens kunst"

Moltkes Palæ får fornemt besøg onsdag aften.

Der er premiere på Netflix-braget ”Ehrengard: Forførelsens kunst”, og på gæstelisten står ingen ringere end hendes majestæt dronning Margrethe.

Af den kongelige kalender fremgår det, at majestæten får følgeskab af kronprinsesse Mary. Grev Felix skulle ligeledes have kastet kongelig glans over gallapremieren, men hans excellence har meldt afbud grundet sygdom.

Regenten har spillet en særdeles vigtig rolle i tilblivelsen af filmen – Margrethe har således stået for både scenografi og kostumer.

Filmen er baseret på Karen Blixen-klassikeren ”Ehrengard” fra 1952. Fortællingen udspiller sig i eventyrriget Babenhausen, hvor den unge selvbestaltede kærlighedsekspert hr. Cazotte, bliver hyret af den intrigante storhertuginde til at hjælpe med at sikre hende en arving til tronen.

Filmen har Sidse Babett Knusen og Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollerne, men Jacob Lohmann, Emilie Koppel, Emil Aron Dorph, Alice Esther Bier Zandén og Sara-Marie Maltha ligeledes medvirker i filmen.

Det er Anders August, som har skrevet filmens, mens hans far, Bille August har instrueret.

Filmen kan ses på Netflix fra 14. september.

Sponsoreret indhold