Kendte24. februar 2017

Skrækindjagende video: Her bliver surfer jagtet af hvidhaj

Et dronekamera har fanget det skrækindjagende øjeblik, hvor en surfer bliver jagtet af en hvidhaj i vandet ud for Lighthouse Beach i Ballina, Australien. Heldigvis slap surferen med skrækken. Du kan se videoen i denne artikel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haj_front_roed.jpg
 Foto: All Over og YouTube

Surfere der boltrer sig i vandet ud Lighthouse Beach i Ballina, Australien ved, at faren lurer lige under vandoverfladen.

Siden 2014 er hele 11 surfere blevet angrebet af hajer i det populære surf-område. To af dem overlevede ikke mødet med den frygtede rovfisk.

Forleden var det tal tæt på at stige til 12. For her var en hvidhaj faretruende tæt på at angribe en surfer, der sad på sit surfbræt og ventede på den næste bølge.

En dronekamera fangede øjeblikket, hvor hajen jagtede surferen for så pludselig at svømme bort under én meter fra manden.

Du kan se videoen nederst i denne artikel.

Heldigvis slap surferen med skrækken, og nu har de australske myndigheder valgt at offentliggøre videoen, der viser det hårrejsende møde mellem haj og mand.

De australske myndigheder har i en periode filmet med droner i området for netop at finde ud af, hvor mange hajer der er i området.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold