Kendte3. februar 2022

Skilt som venner: Her er Lars Hjortshøjs nye rede

Komikeren betaler 6,58 millioner kroner for en ny lejlighed på Christianshavn - det sker, efter han og tv-værten Tina Bilsbo netop er sluppet af med deres fælles bolig ved Skuespilhuset
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/copy_of_047_chief1_50_2sl1606.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

15. februar får Lars Hjortshøj igen eget tag over hovedet, efter han for nogle måneder siden blev skilt fra sin partner gennem over 25 år, Tina Bilsbo.

Det kan SE og HØR fortælle. Og et tjek af tinglysningen viser, at han ikke skal køre langt med sit flyttegods.

For det er fortsat byen og ikke landet, som tv-makkeren Casper Christensen ellers elsker, der trækker i komikeren.

Her skal han bo

I begyndelsen af januar skrev Hjortshøj således under på en købsaftale, der gør ham 6,58 millioner kroner fattigere. Men en lejlighed i den eksklusive del af Christianshavn rigere. Og den ligger ganske tæt på parrets hidtidige hjem bag Skuespilhuset.

Lejligheden, der ligger på 4. sal, består af tre værelser fordelt i den 104 kvadratmeter store lejlighed, som er bygget i 2001:

"Beliggenheden er lige så udsøgt som lejligheden, da du ubesværet kan tilgå metroen ved Christianshavn Station samt klare indkøbene til fods i Fakta og Irma," lyder det i salgsannoncen, der fortsætter:

"Samværet kan slå sine folder i det store opholdsmiljø med stue og køkken i ét, og her strømmer dagslyset ind via de store, vestvendte vinduespartier, hvilket giver en luftig atmosfære i boligen, hvor du let kan indrette dig lige efter lyst og behov."

Det ejer de sammen

Ifølge Tinglysningen ejer parret fortsat en lille lejlighed på 45 kvadratmeter - et typisk forældrekøb - på Christianshavn.

Lejligheden blev købt i 2019 for 2,9 millioner kroner.

Måtte give stort afslag

Købet kommer kort efter, at parrets fælles rede ved Skuespilhuset endelig er blevet solgt.

Det er således et år siden, at den 105 kvadratmeter store luksuslejlighed i Nyhavn blev sat til salg for 9,995 millioner kroner.

Efter lang ventetid er der nu sat underskrift på salget. Dog til en markant lavere pris, nemlig 8,57 millioner kroner. Eller næsten 1,5 millioner kroner i afslag.

Det nu skilte kendispar kan heldigvis glæde sig over en gevinst på 1,82 millioner kroner i forhold til det, de betalte for Nyhavns-herligheden tilbage i 2017.

Sponsoreret indhold