Lars Hjortshøj jager millioner

Efter mindre end fire år i city-lejligheden vil Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo videre.

Efter mindre end fire år i city-lejligheden vil Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo videre.

(Foto: Dan Mariegaard)

 

De voldsomme prisstigninger, som det københavnske boligmarked de seneste år har været ramt af, lokker mange boligejere til at sælge.

Også standupperen Lars Hjortshøj, 53, og hustruen og tv-værten Tina Bilsbo, 48, er blevet fristet af udsigten til den helt store milliongevinst. 

Parret har sat deres 106 kvm. store luksuslejlighed tæt ved Skuespilhuset og Nyhavn til salg.

Prisen er sat til 9.995.000 kr. og et salg til den pris vil udløse en skattefri gevinst på 3.245.000 kr. 

Da Hjortshøj og Bilsbo i 2017 købte lejligheden, der ligger i en fredet ejendom fra 1751, betalte de 6.750.000 kr. for at få deres navne på skødet.

Kendisparrets bolig er i to etager, der omfatter en hems og en underetage. Ialt råder de over 172 kvm., men det officielle boligareal er "kun" på 106 kvm.

Også sangerinden Caroline Henderson, 58, har ladet sig friste af de mange penge, der lige nu kan hentes på et boligsalg. I efteråret solgte hun sin 135 kvm. store lejlighed - i samme ejendom som Bilsbo og Hjortshøjs - for 8,8  mio. kr. og scorede dermed en jackpot på 2,3 mio. kr. efter bare tre års ejerskab.

Der bor stadig en kendis i den eksklusive bebyggelse ved Nyhavn; nemlig fodboldstjernen Thomas Delaney. Hans lejlighed er dog ikke sat til salg.

Se Bilsbo og Hjorthøjs lejlighed her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close