Skandaleborgmester køber luksuspalæ

Anne Mee Allerslev med sin mand Christian Tarp.

Anne Mee Allerslev med sin mand Christian Tarp.

Foto: ALLER MEDIA

 

Daværende borgmester for integration og beskæftigelse i København, Anna Mee Allerslev, forlod for tre år siden den politiske arena efter en lang række skandalesager.

Meget tyder på, at den nu 36-årige tidligere stemmesluger hos Radikale Venstre ikke har mistet lysten til at omgive sig med luksus - i hvert fald har hun sammen med sin mand købt et slotsagtigt pælæ på den dyreste del af Østerbro i København.

36-årige Anna Mee Allerslev og Christian Tarp, 35, overtog 1. november den 518 kvm. store villa, der af ejendomsmæglerfirmaet Eltoft Nielsen blev beskrevet således:

"...Et nyklassicistisk palæ af de helt få. Det står som idealet for en tid hvor arkitektur og håndværk, var som sat i verden for at begejstre æstetikken i det menneskelige øje. Den smukke stuk, flotte rosetter, håndværket i paneler og fyldninger i døre, plus den imponerende loftshøjde og de dramatiske romerske søjler, er et klart bevis på en kærlighed til detaljerne, man ikke finder i nutidens byggeri."

Man kan ikke bo flottere end i denne ejendom, som Anna Mee Allerslev netop har købt.

Man kan ikke bo flottere end i denne ejendom, som Anna Mee Allerslev netop har købt. (Foto: Googlemaps)

Anna Mee Allerslev og hendes mand betalte 19.850.000 kr. for ejendommen, der består af 358 kvm. bolig og 160 kvm. kælder. 

Palæet var været til salg siden 2018. Startprisen var 23 mio. kr. Siden blev der løbende skåret skiver af beløbet, så udbudsprisen i efteråret endte på 21,5 mio. kr.

Anna Mee og ægtefællen betalte som nævnt "kun" 19.850.000 kr. og dermed fik de et afslag på 1.650.000 kr.

Det knap 100 år gamle palæ, som Anna Mee har overtaget, rummer udover de højtloftede stuer fire soveværelser, et nyt badeværelse med jacuzzi, Phillipe Starck toilet, gæstetoilet, køkken indrettet af en kok med Michelin-baggrund, kælderbadeværelse, tre store tørre kælderrum, tekøkken, vaskerum, vinrum, depotrum...  mon ikke der er behov for at hyre både rengøringshjælp og vinduespudser?

Anna og Christian Mee Allerslev Tarp har i forbindelse med købet lånt 16.494.000 kr. i Jyske Realkredit til en rente på en halv procent.

Det giver en fradragsberettiget renteudgift på under 7.000 kr. om måneden.

Det Radikale Venstres tidligere vidunderbarn stiftede i september anpartsselskabet AMAT Holding samt firmaet REAL ESTATE.AI A/S, der som navnet antyder handler med fast ejendom.

Anna Mee er direktør for REAL ESTATE.AI og hun ejer halvdelen af firmaet, mens resten ejes af egypterne Khaled og Ibrahim.

Årsagen til at Anna Mee forlod politik var blandt andet skriverier om, at hun gratis havde fået stillet lokaler på Københavns Rådhus til rådighed i forbindelse med sin bryllupsreception. Desuden lånte hun som privatperson lokaler af et firma, som kommunen samarbejdede med.

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close