Kendte22. august 2019

Sharin Foo tilbage i Danmark

Sangerinden Sharin Foo savnede familien og vennerne herhjemme. Men hun må nu undvære datteren Molly, som bor hos sin far i USA
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sharin_foo.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

I 17 år har nu 45-årige Sharin Foo haft sit liv i storbyer som London, New York og senest Los Angeles.

Men udlandseventyret er nu et overstået kapitel. Den tidligere "Vild med dans"-deltager og "Voice"-dommer er nemlig netop flyttet hjem til Danmark.

– Det er jeg rigtig glad for – det føles rigtig dejligt at komme hjem. Det er egentlig noget, jeg har tænkt på i nogle år, og nu har jeg så taget skridtet, fortæller Sharin til SE og HØR under modeugen i København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sharin_foo_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Sangerinden var i sidste uge til Mark Kenly Domino Tans modeshow på Thorvaldsens Museum i København. (Foto: Dan Mariegaard)

– Årsagen var egentlig en længsel efter at være her og være tættere på min familie og mine stadigvæk nære venner, siger "The Raveonettes"-sangeren, som de seneste 11 år har boet i Los Angeles.

– Men jeg havde ligesom svært ved at se mig selv være i L.A. på længere sigt, uddyber hun.

Nyt job

Ud over at skulle vænne sig til sin nye base skal Sharin Foo finde sig til rette i et nyt job.

Hun har nemlig fået en adjunktstilling på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

– Så jeg skal til at undervise. Det er en ny retning for mig, men jeg arbejder stadig med musik. Så det er spændende, siger Sharin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sharin_foo_2.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

I 2015 medvirkede Sharin Foo i TV 2's "Vild med dans", hvor hun dansede med Frederik Nonnemann. (Foto: Claus Poulsen)

Selv om stjernen er glad for at være flyttet hjem, er alt dog ikke rosenrødt. Hun må nemlig undvære datteren Molly på knap 11 år.

– Hun bor stadigvæk i Los Angeles i en periode (hos sin far, Greg Edwards, red.), og jeg kommer til at pendle frem og tilbage mellem Danmark og Los Angeles.

– Det har ikke været hendes eget valg. Det er jo komplekst, når man får et barn med en i udlandet, lyder det fra sangerinden.

null

Sponsoreret indhold