Flytter fra eks'en: Sarah Grünewald søger nyt hjem

(Foto: Thomas Laursen)

Den smukke "Vild med dans"-værtinde søger på Facebook hjælp til at finde et nyt hjem til hende og sønnen Louis. 

TV-værtinden annoncerede for nyligt, at hende og manden, Rasmus Backhaus, går hver til sit. De to har været gift siden 2014, og har sammen sønnen Luis på tre år.

Indtil nu har det tidligere par boet sammen som gode venner, men alting tyder på, at det er slut nu - i hvert fald med at bo sammen. Parret kom for nyligt sammen til Billed Bladets TV-guld, hvor de fastholdt, at de fortsat var gode venner.  

Sarah Grünewald søger nyt hjem til hende selv og sønnen Luis (foto: Thomas Laursen) 

Og det lader ikke til, at TV-værtinden finder det specielt morsomt at bede sit netværk om hjælp til at finde nyt tag over hovedet. 

"Nå- vi skal til det, selvom det ikke er spor rart!", indleder hun sit Facebook-opslag med, inden hun fortsætter: 

"Luis og jeg leder efter et nyt sted at bo. Vi leder/drømmer om en villalejlighed, hvor der i underetagen/overetagen allerede bor en dejlig familie, par, el.lign, eller en lejlighed med en altan, en terrasse, en lille have, eller bare der er en hyggelig gård. Vi skal have mulighed for at komme ud!"

Grünewald søger minimim en tre-værelses på Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro, Amager, Indre by, Islands Brygge eller lignende med en maksimal husleje på 12-13.000 kroner om måneden, fremgår det af Facebook-opslaget.

Det var tilbage i februar måned, at "Vild med dans"-værtinden på Instagram annoncerede, at hun skulle skilles. 

I opslaget skrev hun, at parret udelukkende gik fra hinanden som ægtefolk, men forevigt ville blive sammen som familie, og at de fortsat var bedste venner. 

har fået inddraget kørekortet

Og at søge nyt hjem er nok ikke det eneste, der pt. ikke er spor rart for Sarah Grünewlad. Hun har nemlig også for ganske nyligt fået inddraget sit kørekort indtil hun gennemfører et særligt kursus og tager en ny køreprøve. 

Det sker efter at politiet, ifølge anklageskriftet, fangede hende med lidt for meget fart på tilbage i september sidste år, hvor hun kørte 127 kilometer i timen i sin Land Rover ved vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen, hvor fartgrænsen på det tidspunkt var sat ned til 80 kilometer i timen. 

Grünewald erkendte forseelsen og betalte sin bøde, så sagen nåede aldrig retten. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close