Nyheder12. august 2015

Rocksangerinde er klar til "Vild med dans"

Sangerinden Sharin Foo bekræfter nu, at hun deltager i den nye sæson af Vild med Dans. Hendes største udfordring bliver at slå sig løs
https://imgix.seoghoer.dk/media/f1cb8c47992e4dddbd14f9ade419aa41.jpg
 Foto: All Over

Rygterne har svirret længe, men nu bekræfter sangerinden Sharin Foo overfor Ritzau Fokus, at hun er klar til at svinge hofterne i den nye sæson af tv-programmet Vild med Dans.

- Da jeg hørte de første rygter, blev jeg ret overrasket, for det var slet ikke faldet på plads. Jeg var på vandretur i Jylland, og pludselig tikkede beskederne ind fra venner og familie. Så det måtte vi da lige finde ud af, og nu er det helt på plads, siger Sharin Foo til Ritzau Fokus.

Sharin Foo er kendt som sangerinde i bandet "The Raveonettes" og som dommer i sangkonkurrencen "The Voice". Nu er det danseprogrammet, der kalder, og sangerinden er klar til at springe ud i det, selvom det kan være grænseoverskridende.

- Jeg sagde ja, fordi jeg har et mantra om, at jeg skal se min frygt i øjnene. Det er meget grænseoverskridende for mig, for jeg er slet ikke nogen dansemus, og jeg står oftest i baren med en drink, siger Sharin Foo og tilføjer:

- Den største udfordring bliver, at slå mig løs på dansegulvet. Jeg er nok ret kontrolleret og reserveret. Den fysisk hårde træning bliver ikke noget problem, siger hun.

Sharin Foo glæder sig alligevel til at fyre den af på dansegulvet, og hun håber, at hun går hele vejen til finalen. I første omgang er hendes mål dog at komme minimum halvvejs i programmet.

- Jeg vil virkeligt gerne lære at danse. Det håber jeg, at jeg kan lære. Man hører jo, at det skulle være enormt livsbekræftende at danse, så det håber jeg, at jeg kommer til at opleve, siger Sharin Foo.

Rocksangerinden bor til daglig i Los Angeles, men i øjeblikket er hun rykket til Danmark for at lave musik sammen med lillesøsteren Louise Foo, der er medlem af pigetrioen "Giana Factory".

- Det passede ret fint med, at jeg lige nu arbejder i Danmark, hvor jeg sammen med min lillesøster skriver og indspiller musik. Så det var ret god timing, siger Sharin Foo.

Indtil videre er otte af navnene på nydanserne offentliggjort, og Sharin Foo skal konkurrere mod "Badehotellet"-skuespillerinden Ena Spottag, "SJIT Happens"-skuespillerinden Stephania Potalivo, sangeren James Sampson, basketballspilleren Chris Christoffersen, Cirkus Arena-kronprinsen Patrick Berdino, skuespillerinden Søs Egelind og skuespilleren Sami Darr.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold