Shailene Woodley fem måneder efter forlovelse: Intet bryllup i sigte

Foto: MEGA

I slutningen af februar måned kunne den 29-årige ”Divergent”-skuespillerinde bekræfte, at hendes kæreste talte sandt, da han tidligere samme måned i en bisætning fik sagt, at han var forlovet.

- Ja, det er faktisk lidt sjovt. Alle er ved at gå helt amok over det, og vi har det bare sådan; ”Yeah, vi har været forlovet et godt stykke tid”, lød det efterfølgende fra hende under et interview med talkshowværten Jimmy Fallon.

Men siden er der ikke sket mere med bryllupsforberedelserne.

Faktisk lader det til, at det da heller ikke bliver i 2021, de to skal sige deres ”ja” til hinanden. Det afslører hun i et nyt interview med Entertainment Tonight.

- Vi er slet ikke i gang med at planlægge noget som helst. Det haster ikke. Vi har ikke travlt, lyder det kontant fra hende, mens hun forklarer, at de to lige nu bare ”nyder” hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er ikke tit, parret optræder i offentligheden. Men tilbage i maj fangede en fotograf dem på vej hjem efter et restaurantbesøg. Foto: MEGA

Parret begyndte da også kun at date i løbet af karantænetiden sidste år, efter at hun i april 2020 blev single efter tre år sammen med rugby-spilleren Ben Volavola.

- At begynde et forhold, hvor du med det samme flytter sammen, fordi der er en verserende pandemi, og du ikke bare kan hoppe på det næste fly og rejse frem og tilbage i weekenden, det lærte os en masse om hinanden meget hurtigt, fortæller hun og uddyber:

- Vi hoppede hovedkulds ud i det, og det betød, at vi hurtigt blev udsat for nogle af de svære ting, som ellers først ville have vist sig med tiden, som vi så kunne få af vejen med det samme.

Men selvom der endnu ikke er noget bryllup i sigte, så er de to fortsat ovenud lykkelige og forelskede.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret har ikke afsløret, præcis hvor længe de har dannet par. Men Woodley brød med sin ekskæreste i april 2020, og i måneder efter har hun fundet kærligheden til Rodgers. Foto: MEGA

Faktisk er kærligheden mellem parret så stor, at Woodley er overbevist om, at havde de to ikke fundet hinanden nu, så havde de blot fundet sammen senere, da hun ser ham som sin ”eneste ene”.

Noget kunne dog også godt tyde på, at skulle de to alligevel være i gang med planlægningen i det små, så holder de kortene tæt ind til kroppen.

- Da vi endelig annoncerede, at vi var forlovet, var det kun for at sikre, at det var os selv, der kunne fortælle nyheden, og ikke andre der kom os i forkøbet, afslører hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close