Kendte7. februar 2021

Shailene Woodley har igen fundet kærligheden

Efter kun at have været single i knap otte måneder har ”Divergent”-skuespillerinden igen fundet en sportsfyr at kaste sin kærlighed efter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shailene_woodley_0.jpg
 Foto: MEGA

Det er generelt ikke meget, den 29-årige skuespillerinde Shailene Woodley åbner op omkring sit kærlighedsliv.

Det var dog offentligt kendt, at hun siden 2017 dannede par med rugby-spilleren Ben Volavola – men i april 2020 kunne hun afsløre, at de to var blevet fortid.

Men nu har hun altså fundet en ny fyr at kaste sin kærlighed efter, og så endda endnu en sportslig en af slagsen.

Det er nemlig den 37-årige amerikanske fodboldspiller Aaron.

Det fortæller en kilde tæt parret til EOnline.

- De har forsøgt at holde deres forhold privat og meget nede på jorden, lyder det blandt andet fra insideren.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/shailene_woodley_og_aaron_rodgers.jpg
 Foto: MEGA

Shailene Woodley og Aaron Rodgers. Foto: MEGA / Instagram

De to har nemlig begge haft travlt med hver deres karriere i forskellige byer, og de har derfor været nødsaget til at klare de første måneder på langdistance.

- De har set hinanden, så meget som de har kunnet, og de har holdt kontakten. De er begge meget fokuseret på deres karrierer, men de prioriterer også tid til hinanden.

Woodley er nemlig i fuld gang med optagelserne til sin nyeste film ”Misanthrope”, mens Rodgers har været meget fokuseret på sin fodboldsæson, der først sluttede den 24. januar.

Det var tilbage i september, at fodboldfyren første gang lagde op til, at han muligvis havde fundet en ny kvinde i sit liv – dog uden at bekræfte, at han skulle være i et forhold.

- Jeg har taget en del beslutninger og ændret på nogle vaner, hvilket har gjort noget godt for mit mentale helbred, og der er bare en masse i mit privatliv, der over de seneste måneder er faldet på plads og givet mig enorm meget glæde, sagde han og fortsatte:

- Det er derfor, jeg har det så godt i øjeblikket, og det hele starter med kærlighed. Og så at du sørger for at omringe dig selv med mennesker, som du virkelig holder af.

Skuespillerinden derimod har endnu ikke sat ord på sin nyeste flamme.

Sponsoreret indhold