Kendte 24. februar 2021

Hemmelig forlovelse: Så dyr er Shailene Woodleys forlovelsesring

Det fik folk til tasterne, da skuespillerindens kæreste på overraskende vis i starten af februar annoncerede, han var forlovet. Nu har hun endelig selv bekræftet nyheden, og spørgsmålet var bestemt ikke en billig fornøjelse for fodboldspilleren
Foto: MEGA

De sidste mange måneder af den 29-årige skuespillerinde Shailene Woodleys liv har været præget af rygter om både et nyt forhold og senest en forlovelse.

Først kom det frem, at ”Divergent”-skuespillerinden havde fundet kærligheden til den 37-årige amerikanske fodboldspiller Aaron Rodgers, og kort tid efter kunne han afsløre, at de to var blevet forlovet.

Men fans måtte vente næsten en hel måned, før Woodley selv kunne bekræfte forlovelsen. Det gjorde hun tidligere på ugen i et interview med Jimmy Fallon.

- Ja, det er faktisk lidt sjovt. Alle er ved at gå helt amok over det, og vi har det bare sådan; ”Yeah, vi har været forlovet et godt stykke tid”, sagde hun blandt andet.

I interviewet kunne hun også vise sin forlovelsesring frem – og den har bestemt ikke været helt billig for den 37-årige Rodgers at anskaffe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: YouTube

Det er en stor sten, han har anskaffet sin forlovede. Foto: YouTube

Det skriver US Magazine, der har haft fat i en smykkeekspert, der fortæller, at ringen ser ud til at være en ”mindst fire eller fem karat rundskåret diamant i platin”.

Ifølge eksperten Toni Zehrer, s

- Vi estimerer ringen til at have kostet omkring 90.000 dollars, lyder det fra eksperten Toni Zehrer, hvilket er en pris, der svarer til omkring 550.000 danske kroner.

Det er bestemt heller ikke en lille sten, som skuespillerinden skal bære rundt på.

Sponsoreret indhold