Kendte7. februar 2021

"Sex and the City"-stjerne undskylder for at skyde efter katte

Jason Lewis blev træt af, at hjemløse katte sked på hans grund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khphotos787391.jpg
 Foto: MEGA

Nok har "Sex and the City"-stjernen gjort kvindeknæ bløde verden over, men den 49-årige skuespiller er bestemt ikke god mod dyr.

Det amerikanske medie TMZ er i besiddelse af en video, hvor skuespilleren med en form for skydevåben skyder efter hjemløse katte, der invaderer hans grund.

Det er en nabo, der har fanget stjernen i den knap så sympatiske situation.

I september døde skuespillerens nabo, og siden har naboens katte strejfet omkring i området - og Jason Lewis blev træt af, at de svinede hans grund til.

Over for TMZ forklarer han, at våbenet var ladet med riskorn, og at han ikke skød direkte på kattene, men på jorden foran dem for at skræmme dem væk.

- Alle, der kender mig, ved, at jeg elsker dyr. Jeg har i flere måneder prøvet på at samarbejde med den person, som kommer i mit kvarter og fodrer en stor gruppe vilde katte for, at de kan få et nyt sted at bo, da de fylder haverne med lopper og affald, forklarer han over for mediet og tilføjer:

- Jeg tog en forkert beslutning ved at skyde riskorn ned i jorden (ikke mod kattene) for at skræmme dem med lyden og jage dem væk. Til fælles dyre-elskere, som er skuffede, undskylder jeg.

Sponsoreret indhold