Kendte 18. januar 2021

Vildt rygte: "Kardashians"-stjerne Caitlyn Jenner springer ud som skuespiller i ny "Sex and the City"-serie

Når ”Sex and the City” vender tilbage, er det måske med et lidt andet fokus, end vi kender det
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den korte trailer vises en række klip af en pulserende New York City. Mellem klippene vises en computerskærm, hvor der bliver skrevet: "And just like that - the story continues".

Men selv om New York danner rammen om serien, nøjagtig som vi kender det, så er der alligevel flere ting, som ikke bliver, som det plejer.

Blandt andet vil fans af hitserien ikke få et gensyn med Kim Catrall, der spiller Samantha Jones i serien. Men det er ikke det eneste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Denne gang skal serien være ”mere inkluderende”.

I den forbindelse går der således på nuværende tidspunkt rygter om, at den 71-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne og tidligere OL-guldvinder Caitlyn Jenner bliver en del af rollelisten. Dog kun i form af en ganske kort optræden.

Det skriver flere medier – blandt andre Daily Mail og The Mirror.

Det forlyder angiveligt, at holdet bag hitserien ønsker mere diversitet i den nye ”Sex and the City”-serie, og her vil den transkønnede Caitlyn Jenner, som er født William Bruce Jenner, være perfekt, mener en insider angiveligt ifølge The Mirror.

Den nye ”Sex and the City”-sæson kommer til at bestå af 10 afsnit, som hver varer en halv time. Og produktionen er sat til at gå i gang til foråret.

Den oprindelige udgave af "Sex and the City" rullede over skærmen fra 1998 til 2004, og der udkom to film i henholdsvis 2008 og 2010.

”Sex and the City: "And just like that..." får premiere på HBO Max.

Se traileren nedenfor:

Sponsoreret indhold