Kendte1. februar 2021

Sarah Jessica Parker afslører: Det nye "Sex and the City" kommer til at handle om coronavirus

Hovedrolleindehaveren i den kommende "Sex and the City"-genoplivning løfter nu sløret for, hvad den nye omgang af den populære serie kommer til at handle om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megam23509_77687.jpg
 Foto: MEGA

Denne gang vender serien tilbage under navnet "And Just Like That", og i samme ombæring blev det også bekræftet, at Kim Cattrall, der spiller Samantha Jones, ikke vender tilbage i de nye afsnit.

Produktionen er planlagt til at begynde i New York City i det sene forår, og nu fortæller Sarah Jessica Parker, hvad seriens mange fans kan vente af det nye "Sex and the City"-kapitel.

Til Vanity Fair fortæller den 55-årige skuespiller, at serien kommer til at handle om et meget aktuelt emne: Nemlig den verdensomspændende coronavirus-pandemi.

- Det vil naturligvis være en del af historien, fordi det er byen, de bor i, fortæller Carrie Bradshaw-skuespilleren og tilføjer, at serien kommer til at svare på, hvordan COVID-19 har "forandret forhold, når venskaber forsvinder".

- Jeg har stor tiltro til, at seriens forfattere vil undersøge det hele, lyder det fra "Sex and the City"-stjernen.

Den kommende sæson kommer til at bestå af 10 sæsoner af en halv time.

Det er tidligere kommet frem, at seriens tre stjerner, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis, kommer til at indkassere hele 60 mio. kr. for at vende tilbage til serien.

Sponsoreret indhold