Kendte4. november 2020

Sendt hjem af Svend: Sådan går det Camilla i dag

Det var ikke Camilla, der blev inviteret med på romantisk weekend i "Landmand søger kærlighed", men til gengæld har hun mødt en ny mand hjemme i Kalundborg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maryanasvendcamilla_andersbrohus_tv2.jpg
 (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” er løbet over skærmen, og her var det blevet Svends tur til at tage på romantisk weekend.

Han inviterede Maryna med, og det betød, at Camilla derefter kunne rejse hjem til Kalundborg igen.

I hjembyen har hun til gengæld fundet det, hun ikke fandt i ”Landmand søger kærlighed”. Camilla har nemlig mødt en ny mand.

- Jeg ser faktisk én. Vi tager det stille og roligt, for vi har begge børn, men det tegner til, at det munder ud i et forhold, fortæller Camilla, som indtil videre er gået meget stille med dørene.

De to er kommet i de samme kredse gennem længere tid, og nu har det altså udviklet sig til romantiske følelser.

Af hensyn til programmet kunne Camilla i begyndelsen ikke fortælle, hvordan det endte med hende og Svend. Det har han siden fundet ud af, og han har også set Camilla i ”Landmand søger kærlighed”.

- Som han siger, kender han udfaldet, og hvad der bliver gjort og sagt i programmet, rører ham ikke, fortæller hun.

Svend tog det rigtig valg

Nu kender alle andre også udfaldet af, hvordan det endte for Svend og Camilla, og hun var ikke overrasket over, at han valgte Maryna frem for hende.

- Jeg vidste det jo godt et eller andet sted. Der skete nogle ting bag kameraet, som jeg gjorde, at jeg allerede efter gruppedaten havde en ide om, hvilken vej det ville gå.

Når alt kommer til alt, var det det rigtige valg. Maryna bor tæt på, og hun er landmand. Det tror jeg også, han har vægtet. Og jeg kom med hele pakken, mens han kunne bygge noget nyt op med hende. Jeg synes, de passer rigtig godt sammen, fortæller Camilla, der har to sønner.

Hun håber dig, at hun i fremtiden kan bevare kontakten til Svend og Maryna.

- De er jo flyttet sammen, og vi har snakket om, vi skal ses. Det vil jeg smaddergerne, også så børnene kan se gården, fortæller hun.

Sponsoreret indhold