Kendte3. november 2020

”Landmand”-Svend afslører dejlig nyhed

Han fik bestemt ikke den nemmeste start i ”Landmand søger kærlighed”, men alligevel har Svend fået alt det ud af programmet, som man kunne drømme om. For selv om der kun kom tre breve til ham, var den rigtige kvinde iblandt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som man kunne se i sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed”, er 41-årige Svend og 30-årige Maryna nemlig blevet rigtig glade for hinanden. De er blevet kærester, og faktisk har parret endnu flere gode nyheder.

– Siden kameraerne slukkede, er Maryna flyttet ud på gården, fortæller Svend, der har boet sammen med kæresten på sin gård i Vestjylland siden den 10. oktober.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20201030_cfi05210.jpg
 (Foto: Claus Fisker)

Der er masser af smil og glæde at spore hos landmand-parret. Foto: Claus Fisker

– Hvis vi skulle lære hinanden ordentligt at kende, var vi nødt til at gøre noget. Der var 250 kilometer op til hende i Nordjylland, så der var lang vej mellem os. Skulle det fungere, var vi nødt til det. Maryna skulle også finde et nyt job, og hun har været så heldig at finde arbejde på en grisegård lige i nærheden af mig, fortæller Svend. Og ifølge Maryna går det godt både på det nye arbejde og med at bo sammen med Svend.

Landmanden havde ikke de store forventninger, da han meldte sig til programmet, men cirka halvvejs inde i forløbet fik han en fornemmelse af, at Maryna kunne være en kvinde for ham. Hun var også rigtig god til at vise, at hun var glad for ham, blandt andet ved at holde ham i hånden.

– Det var en positiv ting og dejligt at mærke, at hun gerne ville en. Jeg tænkte også, det var lynhurtigt, at hun havde fået følelser, men det kunne jo være hendes måde at være åben på. Det var da dejligt at mærke, at der var nogen, der syntes om en, lyder det fra Svend.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20201030_cfi05240.jpg
 (Foto: Claus Fisker)

(Foto: Claus Fisker)

De to har nu kaldt sig for kærester i nogle måneder, og selv om hun kommer fra Ukraine og har en anden baggrund end ham, har de mange ting til fælles, der gør, at de fungerer godt som par.

– Jeg synes, vi begge to er gode til at være åbne, fortæller Maryna.

– Langt hen ad vejen har vi den samme livsindstilling. Vi har også hver vores kant, men det skal vi også have. Vi spiller godt sammen, og vi ved begge, at man skal arbejde for at kunne være til, og vi har forståelse for det. Og så ved vi begge, at landbruget er et erhverv, hvor der bliver arbejdet rigtig mange timer, uddyber Svend.

Maryna arbejder i dag på en grisegård, mens Svend har køer derhjemme, og hun er ikke afvisende over for, at de en dag kan komme til at arbejde sammen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20201030_cfi09859.jpg
 (Foto: Claus Fisker)

(Foto: Claus Fisker)

– Hvis Svend vil være min arbejdsgiver, så siger jeg ja, sider Maryna med et smil.

– Det kunne da være fristende. Men det kan også være et godt pusterum, at den ene af os kommer hjem fra et arbejde et andet sted, så man ikke er sammen hele dagen. Så har man noget at snakke om. Der er plusser og minusser, forklarer Svend.

I gang med at renovere

Arbejdet har de to altså til fælles, men de sproglige forskelle giver stadig lidt problemer en gang imellem.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20201030_cfi05089.jpg
 (Foto: Claus Fisker)

(Foto: Claus Fisker)

– Jeg siger nogle gange nogle ting på jysk, som ikke står i den danske ordbog, og nogle gange omfortolker Maryna det danske sprog, og så kan hun blive ivrig og komme til at sige noget på ukrainsk. Så står jeg lidt af. Men så tager vi en pause, og så finder vi ud af, hvad hinanden mener, forklarer Svend, mens Maryna fortæller, at han er god til at hjælpe hende med at forklare, hvad han og andre mener.

De sidste måneder har de ikke kunnet dele med andre, hvordan det er gået dem efter ”Landmand søger kærlighed”. For af hensyn til programmet har parret ikke kunnet afsløre, at de er blevet kærester og altså nu også er flyttet sammen.

– Det har været svært, fortæller Maryna, mens Svend uddyber:

– Ja, det må jeg sige. Vi blev set på stranden oppe i Blokhus på et tidspunkt, selv om vi var godt dækket til. De kom ikke og snakkede med os, men vi kunne høre, at de snakkede om, at vi var dem fra ”Landmand søger kærlighed”. Sådan er det bare. Vi kunne jo ikke bare sidde hjemme og kigge på hinanden uden at lave noget, forklarer han.

Heller ikke nu sidder de lårene af hinanden, for der er nok at se til på gården.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20201030_cfi05099.jpg
 (Foto: Claus Fisker)

(Foto: Claus Fisker)

Som man vil vide, hvis man har fulgt ”Landmand søger kærlighed”, så er der mange ting i hjemmet, som Maryna godt kunne tænke sig at lave om på.

Faktisk er de allerede i gang, men det skyldes mest af alt en vandskade, som opvaskemaskinen har forårsaget.

– Det er køkkenet, vi kigger lidt på i første omgang. Så må vi se, hvor hårdt vi går til den, forklarer Svend.

Renoveringen tager de altså stille og roligt, og det samme gør han og Maryna med fremtiden. Et bryllup og en eventuel familieforøgelse må derfor også vente lidt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20201030_cfi05123.jpg
 (Foto: Claus Fisker)

(Foto: Claus Fisker)

– Vi ser, hvordan det går, siger Maryna med et smil.

– Det kommer, når det kommer, men vi er ikke så langt endnu.

– Der ligger først og fremmest et pres på mig i forhold til huset, ler Svend, der som Maryna er lykkelig for, at de fandt hinanden i det populære TV 2-program.

Sponsoreret indhold