Seerne flygter fra Casper Christensen

Nei nei nei! 51-årige Casper Christensen kan ikke holde på seerne med hans nye program \

Nei nei nei! 51-årige Casper Christensen kan ikke holde på seerne med hans nye program "Undskyld, Norge". Kun 42.000 så afsnit fire af den gakkede serie.

(Foto: Dan Mariegaard)

"Undskyld, Norge" hedder Casper Christensens nye bud på en komedieserie.

Men at dømme efter først anmeldernes reaktion og nu seernes flugt burde komikeren måske skifte titel til "Undskyld, Danmark".

Ved premieren for godt fire uger siden blændede 73.000 danskere op for TV3 for at følge den danske standupper på tur i Norge, men siden er folk stille og roligt faldet fra, så det nyeste tal siger sølle 42.000 seere.

Programmet, som anmelderne har kaldt både en "katastrofe" og en "dårlig udgave af "Klovn"", har ellers fået optimale muligheder for succes, da TV3-cheferne har valgt at sende "Undskyld, Norge" lige efter flagskibet "Robinson Ekspeditionen", som buldrer af sted med 223.000 seere.

Desværre benytter langt de fleste den mellemliggende reklameblok til at zappe væk – eller gå i seng.  

Artiklen fortsætter under billedet ...

TV3 har allerede taget konsekvensen af seerflugten. I mandags var "Undskyld, Norge" rykket fra klokken 22 til det langt mindre attraktive tidspunkt 22.55. (Foto: TV 3)

Op- og nedture

Casper Christensen har gennem sin karriere leveret både store op- og nedture.

På plus-siden står naturligvis succeserne "Husk lige tandbørsten", "Tæskeholdet", "Casper & Mandrilaftalen", "Langt fra Las Vegas" og ikke mindst  hovedværket "Klovn", som han skabte sammen med kollegaen Frank Hvam.

Men svipsere har der også været flere af:

"Safari", "Darios Joint", "Player", "Dan-Dream" og nu altså den nordiske fiasko "Undskyld, Norge", som ikke engang figurerer på TV3's top-10 over ugens mest sete programmer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mon ikke Caspers kone, 33-årige Isabel Christensen, står klar med trøstende ord i hjemmet i Ålsgårde. Parret er for nylig blevet forældre til fælles barn nummer to, sønnen Jagger – i forvejen har de storebror Cooper på to et halvt år. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Med til historien hører, at streaming-tallene ikke er inkluderet.

Casper Christensen har ikke lyst til at tale med SE og HØR om "Undskyld, Norge".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close