Kendte13. september 2021

Se videoen: Justin Bieber tilbage på VMA-scenen efter seks år

Søndag aften kunne den 27-årige megastjerne endelig vende tilbage til den scene, hvor han sidste gang brød ud i gråd
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidste gang den 27-årige verdensstjerne Justin Bieber satte sine ben på VMA-scenen var i 2015.

Her skulle han optræde med sine nyeste hits ”What Do You Mean” og ”Where Are You Now”. Men hans mentale helbred var skræntende, og publikum kunne sekunder efter hans optræden se, hvordan tårerne trillede ned ad sangerens kinder.

Men søndag aften tog han gevaldig revanche.

Sammen med The Kid Laroi sang han nummeret ”Stay” og efterfølgende sit eget hit ”Ghost”, og det var ikke kun publikum, der var vilde.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/21256066500352-1920x1309we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Bieber ejede scenen, da han søndag aften optrådte til VMA 2021. Foto: Ritzau Scanpix

Også Biebers hustru, Hailey fandt glæde ved at se sin husbond indtage scenen og give sine millioner af fans et godt show.

Men ikke nok med, at det i sig selv var en stor oplevelse for sangeren blot at vende tilbage til den velkendte scene, så kunne han desuden klappe i sine hænder over at være den sanger med allerflest nomineringer til dette års awardshow.

Han endte med at vinde priserne ”Artist of the Year” og ”Best Pop” for sangen ”Peaches” fra hans seneste album.

Se hele Biebers optræden i videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Forventede ingen støtte

Søndag aften var der ingen tvivl om, at Biebers tilstedeværelse var ganske ønsket. Men det var et helt andet tilfælde for bare otte år siden.

I 2013 optrådte han til Billboard Music Awards, og her var det, i stedet for jubel, råb om at forlade scenen, der hjemsøgte popstjernen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210913-044733-1-1848x2626we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Bieber modtog her prisen for årets artist. Foto: Ritzau Scanpix

En oplevelse, der satte sig dybt hos sangeren, hvorfor det var så meget mere overvældende at forsøge at genvinde sine fans’ kærlighed under VMA-showet i 2015.

- For at være helt ærlig, så forventede jeg bare på ingen måde den støtte, som mine fans gav mig, da jeg optrådte, forklarede han efter den tårefyldte optræden, da han besøgte ”The Tonight Show with Jimmy Fallon”.

I dag er stjernen dog kommet langt, og han har ad flere omgange omtalt sine svære år med mentale udfordringer.

Afslører ny dokumentar

Forud for Biebers optræden blev det desuden annonceret, at dokumentaren ”Justin Bieber: Our World”, der er sangerens seneste, vil have premiere den 8. oktober på Prime Video.

Her vil seere blandt andet blive klogere på sangeren i tiden op til hans første fulde koncert i tre år, som han spillede nytårsaften 2020.

- Det at kunne optræde og komme tættere på mine fans gennem musikken, det betyder enormt meget for mig. Især med tanke på det seneste år og coronavirussen, så er det at kunne tilbyde at dele mine evner med andre og skabe glæde os folk i en så svær og trist tid, det har betydet alverden for mig, kunne sangeren fortælle i en pressemeddelelse om den kommende dokumentar.

Sponsoreret indhold