Kendte 16. marts

Se traileren til "Dopamin": Amalie Dollerup i hedt trekantsdrama

Den nye dramaserie "Dopamin" byder på et stjernespækket cast med Amalie Dollerup, Ellen Hillingsø, Jonathan Harboe og ikke mindst "SKAM"-stjernen Josefine Frida
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bye bye "Badehotellet"!

I årevis har danskerne haft fornøjelsen af at se den danske skuespillerdarling Amalie Dollerup i rollen som Amanda i den ultrapopulære TV 2-serie "Badehotellet". 

Men den fornøjelse af snart slut, for TV 2 har for kort tid siden meddelt, at den kommende sæson bliver den sidste af slagsen, men så er det jo godt, at den 35-årige Amalie Dollerup også har gang i andre spændende ting. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Andreas Raun/Discovery+

(Foto: Andreas Raun/Discovery+)

Hun medvirker nemlig i den nye dramaserie "Dopamin", som streamingtjenesten Discovery+ står bag, og hvis vi skal tro den nye trailer, så er der masser af drama og godt tv at se frem til. 

Serien udspiller sig på det fiktive Limfjordens Universitetshospital i Aalborg. Her arbejder den unge sygeplejerske Maiken (Amalie Dollerup) sammen med sin kæreste, lægen Jacob (Jonathan Harboe), mens hun også er gode veninder med den ældre sygeplejerske Anette (Ellen Hillingsø). 

Alt virker på overfladen til at være helt perfekt, men da den norske og charmerende sygeplejerske Ida (Josefine Frida) begynder at arbejde på afdelingen, bliver tingene hurtigt vendt op og ned. 

Ida og Maiken bliver tætte veninder, men Ida betyder kaos, og Maiken bliver derfor hvirvlet ind i et intenst trekantsdrama, hvor både manipulation, begær og døden hersker.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Discovery+

Josefine Frida og Amalie Dollerup er meget tætte i den nye dramaserie "Dopamin". (Foto: Discovery+)

"Dopamin" er den tredje originale fiktionsserie fra Discovery, der sidste år havde premiere på "Fars Drenge" og "Fixer". Discovery lover dog, at Amalie Dollerup-eventyret bliver betydeligt anderledes. 

- Det er vores tredje fiktionsserie, og som man måske kan fornemme af den korte beskrivelse, kommer denne til at være markant anderledes end både "Fars Drenge" og "Fixer". Jeg er glad for, at vi kan tilbyde et bredt og varieret udbud af indhold til vores seere, og med "Dopamin" får vores originale fiktionsindhold et mere dramatisk udtryk, siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg synes, at "Dopamin" har stort potentiale, og det er med stolthed, at vi kan præsentere en række af så talentfulde skuespillere, der bringer internationalt islæt til en dansk tv-serie.

Serien er skabt af Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther, der også står bag serien "Enten/Eller". 

"Dopamin" har premiere på Discovery+ og Kanal 5 den 31. marts.

Se traileren til serien øverst i artiklen. 

Sponsoreret indhold