Kendte 1. marts

7 film og serier, du skal se på Disney+ i marts

Foråret er officielt landet, og det er månedens Disney-nyheder også. Vi har samlet de bedste film og serie-nyheder, du kan streame på Disney+ i marts måned
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er i den grad lidt for enhver smag, hvis man browser streamingnyhederne på Disney+ i marts måned. 

Er du til den helt store musical, så skal du ikke vente længe, for det Oscar-nominerede Spielberg-brag "West Side Story" lander nemlig tidligt på måneden.

Marts står dog også på spøjse thrillerkomedier, spandevis af "This Is Us"-afsnit, en rørende dokumentarserie fra "Wonder Woman"-stjernen Gal Gadot og ikke mindst premieren på den længe ventede Marvel-serie "Moon Knight" med Oscar Isaac i hovedrollen. 

1) West Side Story (film)

Foto: Disney

Den Oscar-nominerede Rachel Zegler i rollen som Maria. (Foto: Disney+)

Steven Spielbergs moderne udgave af "West Side Story" har scoret intet mindre end syv nomineringer til årets Oscar-uddeling, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Filmen, der fortæller kærlighedshistorien om Maria og Tony, der falder pladask for hinanden, er blandt andet nomineret for "Årets bedste film" og "Bedste kvindelige hovedrolle" og er mildest talt et spektakulært splash af en musical. Er du desuden glad for Shakespeare, så er "West Side Story" oprindeligt inspireret af klassikeren "Romeo og Julie",

Filmen har en spilletid på hele 2 timer og 36 minutter og fortæller den smukke kærlighedshistorie mellem Maria spillet af Hollywood-begynderen Rachel Zegler og Tony spillet af Ansel Elgort, som du måske kender fra film som "Baby Driver" og "En flænge i himlen".

Se traileren til filmen her

"West Side Story" kan streames på Disney+ den 2. marts.

2) Impact with Gal Gadot (dokuserie)

Foto: National Geographic

(Foto: National Geographic)

Den moderne "Wonder Woman", Gal Gadot, står i spidsen for denne nye dokumentarserie fra National Geographic. Serien følger en række kvinders stærke historier, der gør en særlig forskel i deres nærsamfund. 

Kvinderne i serien er oppe i mod alt lige fra bandevold til forurening, men besidder alle en stærk evne til at lede og bane vej for en bedre fremtid. Dokumentarserien består af i alt seks afsnit om seks forskellige, imponerende kvinder.

Se trailer til serien her

"Impact with Gal Gadot" kan streames på Disney+ den 2. marts. 

 

3) Fresh (film)

Foto: Disney+

(Foto: Hulu)

"Pam & Tommy"-stjernen Sebastian Stan og "Normale mennesker"-darlingen Daisy Edgar-Jones spiller hovedrollerne i den spøjse komediethriller "Fresh". 

Filmen handler om den unge Noa, der særdeles træt af diverse datingapps og derfor beslutter sig for at tage en chance med den mystiske, men særdeles charmerende fyr Steve. Hun beslutter sig for at tage med Steve på en romantisk weekend, men her bliver hun hurtigt overrasket af hans noget usædvanlige appetit. 

Se traileren til filmen her

"Fresh" kan streames på Disney+ den 4. marts. 

4) This Is Us (serie)

Foto: Hulu / Disney+

(Foto: Hulu / Disney+)

"This Is Us" har i årevis været noget af en seriefavorit blandt det amerikanske primetimepublikum, og nu er det endelig blevet vores tur herhjemme i Danmark.

Seriens sidste og sjette sæson har nemlig premiere på Disney+ og sammen med premiereafsnittet på den sidste sæson, lander også seriens første fem sæsoner. Der er mere eller mindre nok at gå i gang med, når det kommer til denne prisvindende dramaserie, der har både Sterling K. Brown, Justin Hartley, Mandy Moore og Milo Ventimiglia på rollelisten. 

Se traileren til serien her

"This Is Us" kan streames på Disney+ den 9. marts.

 

5) Nightmare Alley (film)

Foto: Disney+

(Foto: Disney+)

Har du bevæget dig i nærheden af en biograf for nylig, så er du måske stødt på en reklame for den Guillermo del Toro-instruerede "Nightmare Alley"-film. 

"Nightmare Alley" er en spændingsfyldt, psykologisk thriller, der handler om den manipulerende karnevalansatte Stanton Carlisle (spillet af Bradley Cooper), der finder en ny samarbejdspartner i psykiateren dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett). Målet? At narre de rige mennesker i New York. Filmen har scoret fire Oscar-nomineringer ved årets uddeling, og konkurrerer blandt andet med Spielbergs "West Side Story" om prisen for "Bedste film". 

Se traileren til filmen her

"Nightmare Alley" kan streames på Disney+ den 16. marts.

 

6) Olivia Rodrigo: Driving Home 2 u (MUSIKDOKUMENTAR)

Foto: Disney+

(Foto: Disney+)

Den Grammy-nominerede unge sangerinde Olivia Rodrigo bragede ind på alverdens hitlister, da hun udgav nummeret "Drivers License". Siden da blev det til det succesfulde debutalbum "SOUR", og nu er det så blevet tid til en dokumentarfilm om den 19-årige popstjerne.

Filmen følger Rodrigo, mens hun kæmper med at få færdiggjort det længe ventede debutalbum, ligesom det for fans også byder på særlige arrangementer af hendes numre og dybdegående interviews.

Se traileren til filmen her

"Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U (a SOUR film)" kan streames på Disney+ den 25. marts. 

 

7) Moon Knight (serie)

Foto: Disney+

Oscar Isaac spiller hovedrollen i den nye Marvel-serie "Moon Knight". (Foto: Disney+)

Det seneste Marvel-skud på stammen er serien "Moon Knight", der har "Star Wars"- og "Ex Machina"-skuespilleren Oscar Isaac, Ethan Hawke (Boyhood) og May Calamawy på rollelisten. 

Serien, der består af i alt seks afsnit, handler om den tidligere marinesoldat, der kæmper med dissociativ lidelse, hvor identitet, vilje, hukommelse og sansning konstant kommer og går. Han finder dog snart ud af, at den lidelse, der virker som en fæl forbandelse, faktisk også kan bruges som en slags velsignelse. 

Se traileren til serien øverst i artiklen. 

"Moon Knight" kan streames på Disney+ den 30. marts. 

Sponsoreret indhold