Kendte2. marts 2022

10 serier, du skal se på HBO Max i marts

På streamingtjeneste HBO Max bugner det med spændende forårsnyheder. Vi har samlet ti af de bedste til dig lige her
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis du mangler en god serie at binge, eller en dokumentar at kloge dig på, så er heldet med dig. På HBO Max spænder udvalget nemlig bredt i marts måned.

Det vanvittige mord på den svenske journalist Kim Wall er temaet i den todelte dokumentarfilm "Undercurrent: The DIsapperance of Kim Wall", mens det i "Gaming Wall Street" er aktiemarkedsskandalen om GameStop og Reddit, der er fokus.

Derudover bliver det et godt gensyn med Pamela Adlon i komediedramaserien "Better Things" og et pænt goddag til nye serier i form af både "The Tourist" med Jamie Dornan og ikke mindst den svenske HBO Max Original-serie "Lust" om de stockholmske, midaldrende kvinder, der gør alt, hvad de kan for at holde sexlivet kørende.

1) Better Things

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/better-things-cast-1160x680.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

Pamela Adlon er tilbage som den rå og særdeles ukonventionelle Sam Fox, der forsøger at jonglere et liv i Los Angeles' film- og tv-branche samtidig med, at hun også er enlig mor til tre vidt forskellige piger.

Den femte sæson af "Better Things" byder på 10 episoder á 30 minutter og er desuden den sidste sæson af den anmelderroste serie, der havde premiere i 2016.

Se traileren til serien her.

Femte sæson af "Better Things" kan streames på HBO Max den 3. marts.

2) The Tourist

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/tourist-jamie-dornan-hbo-max.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

"Fifty Shades of Grey"-stjernen Jamie Dornan spiller hovedrollen i den nye serie "The Tourist" om en britisk mand, der vågner op i den australske outback. Der er bare lige én ting.. Han aner ikke, hvordan han er endt der, eller hvem han selv er.

"The Tourist" er en HBO Max Original-serie, der er skabt af Harry og Jack Williams og består af i alt seks afsnit á 60 minutter. Alle afsnit kan streames på premieredagen.

Se traileren til serien her.

"The Tourist" har premiere på HBO Max den 3. marts.

3) Our Flag Means Death

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/our-flag-means-death-hbo-max-establece-la-fecha-de.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

En anden HBO Max Original-serie, der har premiere i denne måned, er komedieserien "Our Flag Means Death". Serien er (meget!) løst baseret på de virkelige historier om 1700-tallets aspirerende pirat Stede Bonnett (Rhys Darby).

Han bytter livet som velhavende gentleman ud med livet som pirat og kaptajn på skipet Revenge. Det er dog ikke helt så let at opnå sin mytteri-glade besætnings respekt.

Se traileren til serien her.

"Our Flag Means Death" har premiere på HBO Max den 3. marts.

4) Gaming Wall Street

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/220228-gamingwallstreet.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

"Succession"-stjernen Kieran Culkin fortæller den vilde og sande historie om den kontroversielle GameStop-sag, der ramte aktiemarkedet i 2021 - især takket være internetsiden Reddit.

Dokumentarserien "Gaming Wall Street", der kommer i to afsnit, undersøger den utrolige historie om, hvordan en gruppe hjemmeinvestorer scorede stort og i samme omgang afslørede en af de mørkeste sider på Wall Street.

Se traileren til dokumentarserien her.

"Gaming Wall Street" har premiere på HBO Max den 3. marts.

5) Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/podium-h-2021.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

Los Angeles Lakers er for mange lig med et af de mest ikoniske basketballhold, der nogensinde har eksisteret. Den nye tv-serie "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" fortæller historien om spillerne og folkene bag det legendariske sportshold, som formåede at tryllebinde en hel nation.

Serien, der består af i alt ti afsnit á en times varighed, har John C. Reilly, Jason Clarke, Quincy Isaiah, Solomom Hughes, Adrien Brody, Sally Field, Hadley Robinson, Julianne Nicholson, Lisa Gay Hamilton, Michael Chiklis og ikke mindst Oscar-vinderne Adrien Brody og Sally Field på rollelisten.

Se traileren til serien her.

"Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" har premiere på HBO Max den 7. marts.

6) Undercurrent: The Disappearance of Kim Wall

https://imgix.seoghoer.dk/kim-wall.png
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

I 2017 forsvandt journalisten Kim Wall på mystisk vis, efter hun havde været ombord på opfinder Peter Madsens ubåd. Iværksætteren ændrede adskillige gange sin forklaring og historie om, hvor Kim Wall var blevet af, indtil det til sidst kunne slås fast af politiets efterforskere, at den svenske journalist var blevet myrdet ombord på ubåden.

Dokumentaren er instrueret af den Emmy-nominerede Erin Lee Carr, der også står bag den opsigtsvækkende Netflix-dokumentar "Britney vs. Spears".

Se traileren til serien her.

"Undercurrent: The Disappearance of Kim Wall" har premiere på HBO Max den 9. marts.

7) Phoenix Rising

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/phoenix-rising-evan-rachel-wood.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

For et år siden kunne "Westworld"-stjernen Evan Rachel Wood afsløre, at hun var blevet misbrugt af ekskæresten Brian Warner, der nok er bedre kendt under navnet Marilyn Manson.

Dokumentarserien, der består af to afsnit á 60 minutter, følger Wood i sin søgen efter retfærdighed og i sin kamp om at hele de sår og ar, der har sat sig i sjælen på hende. Dokumentaren er instrueret af Amy Berg, der også står bag "The Case Against Adnan Syed".

Se traileren til serien her.

"Phoenix Rising" har premiere på HBO Max den 16. marts.

8) Minx

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/minx-tv-series-jake-johnson-ophelia-lovibond-social-featured.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

Den nye serie "Minx" handler om en ung og frembrusende feminist i 1970'ernes Los Angeles, der slår pjalterne sammen med et tvivlsomt forlag i et forsøg på at skabe det første erotiske magasin for kvinder.

Serien har "New Girl"-stjernen Jake Johnson og Ophelia Lovibond ("Gardians of the Galaxy") i hovedrollerne, mens andre medvirkerne inkluderer Jessica Lowe, Lennon Parham og Idara Victor.

Se traileren til serien her.

"Minx" har premiere på HBO Max den 17. marts.

9) Lust

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/lust-sesong-1_2-scaled-1.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

Vi bliver i en verden, hvor kvinders lyst og seksualitet er i fokus. Denne gang er vi dog i Stockholm, hvor Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius og Elin Klinga spiller hovedrollerne i den nye HBO Max Original-serie "Lust". En serie om fire midaldrende kvinders kamp for at holde deres libido i live.

Serien består af i alt otte afsnit á 30 minutters varighed, og er det en bingetur, du leder efter, så er "Lust" måske lige noget for dig. Alle seriens episoder lander nemlig på streamingtjenesten på en gang.

Se traileren til serien her.

"Lust" har premiere på HBO Max den 18. marts

10) Julia

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/british-actress-playing-julia-child-in-hbo-max-series-hadnt.jpeg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

Månedens sidste HBO Max Original-serie bliver den nye komedieserie "Julia". Filmen er baseret på den amerikanske tv-kok Julia Child og hendes tv-program "The French Chef", som var et banebrydende program inden for sin genre.

På rollelisten er blandt andre Sarah Lancashire ("Blindt spor"), David Hyde Pierce ("Fraiser"), Bebe Neuwirth ("Sams bar"), Brittany Bradford ("Fear The Walking Dead"), Fran Kranz ("The Cabin in the Woods") og Fiona Glascott ("Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder").

Se traileren til serien her.

"Julia" har premiere på HBO Max den 31. marts.

Sponsoreret indhold