Kendte19. oktober 2015

Blev kaldt ”fede ko”: Se Paulas vilde vægttab

Paula Howson havde siden barndommen kæmpet med vægten, og da hun i 2010 havde nået en kampvægt på intet mindre end 142 kilo, tog den britiske kvinde en beslutning: Hun lagde sig under kniven og fik foretaget en fedmeoperation. I dag er Paula som forvandlet. Se alle billederne af hende her

Paula Howsons vilde vægttab

I alt for mange år havde Paula Howson spist alt for meget og lavet alt for lidt.

Og den usunde livsstil havde sat sit præg på den 43-årige kvinde fra Barnsley i England.

Vægten viste svimlende 142 kilo, og selv daglige gøremål som indkøb og gåture gav Paula sved på panden. Men det skrantende helbred var langt fra det allerværste.

https://imgix.seoghoer.dk/bulls_v000zoup.jpg
 Bulls

Paula til sit bryllup med Peter. Se alle billeder af Paula og hendes vilde vægttab. Foto: Bulls

For Paula blev mobbet på det groveste. Fremmede på gaden råbte efter hende, og end ikke under en bytur kunne den lyshårede kvinde, der er mor til to og bedstemor til én, være i fred.

- De råbte efter mig fra deres biler og kaldte mig ”fede ko”. Eller hvis jeg sad i en bar med mine venner, ville de nikke til hinanden og sige ”se lige den fedling”. Det var modbydeligt, siger Paula til det britiske medie Daily Star.

- Det nåede dertil, at jeg var bange for at forlade mit hus, fordi jeg frygtede, at folk ville sige grimme ting til mig, tilføjer hun.

I flere år havde Paula forsøgt halvhjertede slankekure – hun ville tabe fem kilo for så at tage det hele – eller mere – på igen kort tid efter.

Men i 2010 havde Paula fået nok. Vægten havde aldrig været højere, og hendes BMI viste 55,7 – langt over de anbefalede 18,5-25 for kvinder på hendes alder.

Paula lagde sig derfor under kniven og gennemgik en såkaldt gastrisk bypass – hendes mavesæk blev snøret sammen, så hun helt automatisk ville kunne spise mindre – og dermed tabe sig. Og operationen var en stor succes.

I dag er Paula som forvandlet. Den 42-årige mor, der arbejder som barnepige, har de sidste fem år tabt sig imponerende 76 kilo, og hun er tilmed gået hele syv størrelser ned i tøj.

Du kan se alle billederne af Paulas vilde vægttab i galleriet øverst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/bulls_v000zoux_1.jpg
 Bulls

Sådan ser Paula ud i dag. Se alle billederne af hende i galleriet øverst i denne artikel. Foto: Bulls

Fedmeoperationen var dog hård kost for den 43-årige kvinde, der tidligere havde arbejdet i en kantine, hvor usunde snacks var højdepunktet flere gange om dagen.

Efter den tre timer lange operation måtte hun kun spise flydende kost og enkelte madvarer, der var blendet.

- Det var svært at undvære mine kager, men jeg vidste, at det ville være det hele værd til slut, siger Paula, der langsomt begyndte at spise fast føde igen.

Men væk var kager og de usunde fastfood-retter, som hun tidligere havde mæsket sig i.

Nu fyldte hun sig i stedet med grøntsager, kylling og sunde proteiner. Og resultatet kan i allerhøjeste grad ses på den 43-årige brite. Og ikke kun hendes mand Peter er glad for Paulas nye og tyndere look.

- Nu bliver jeg lagt an på i byen i stedet for at blive mobbet. Én sagde endda, at jeg var en sexet bedstemor, siger en glad – og bogstavelig talt lettet – Paula til det britiske medie.

Du kan se alle billederne af Paulas vilde vægttab i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold