Se det rørende foto: Bindi Irwin forlovet på sin fødselsdag

Bindi Irwin og hendes nu forlovede Chandler Powell.

Bindi Irwin og hendes nu forlovede Chandler Powell.

(Foto: MEGA)

Bindi Irwin kunne onsdag fejre sin 21-års fødselsdag, og den unge australske kvinde fik med egne ord den bedste fødselsdagsgave nogensinde:

Hendes kæreste gennem seks år, Chandler Powell, gik nemlig på knæ og friede til hende.

Det afslører Bindi Irwin på sin Instagram-profil:

- Den smukkeste overraskelse. Chandler og Robert (Bindis bror, red.) gik sammen for at forevige øjeblikket, hvor jeg sagde ja. Vi var i haven i Australia Zoo, og det kunne ikke være smukkere.

- Robert var der til at tage billeder, og jeg vil altid være taknemmelig over at have disse særlige minder fra den mest fantastiske dag i mit liv, skriver Bindi Irwin som kommentar til det søde forlovelsesfoto, som hun onsdag delte på sin Instagram-profil.

Hendes nu kommende ægtemand delte også billeder fra den særlige dag – og her fortalte Chandler også, at parret i sin tid mødte hinanden i Australia Zoo – og at han faldt pladask for den et år yngre Bindi.

- Jeg faldt straks for hendes søde og betænksomme hjerte, der udsender så meget lys. At fri til hende på hendes favoritsted i zoo, omgivet af dyr, virkede til at være den mest perfekte måde at begive os ud på dette fantastiske nye kapitel i vores liv.

- Bee, jeg elsker dig mere end noget andet i denne verden, og det vil jeg altid gøre, skriver Chandler Powell i sit opslag på Instagram.

Bindi var blot otte år gammel, da hendes far, Steve Irwin, døde i 2006. Steve Irwin, der var kendt som krokodillejægeren, døde efter at være blevet stukket i brystet af en pilrokke.

Artiklen fortsætter under billedet...

Bindi Irwin sammen med sin far Steve og mor Terri i 2002. Foto: MEGA

Bindi er siden gået i sin fars fodspor, og hun arbejder i dag i den zoo, som hendes far arbejdede i – og som onsdag dannede rammen om hendes frieri.

Ligesom sin far er Bindi en anerkendt konservator og dyreforkæmper.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close