Forsvundet i 10 år: Nu er han blevet fundet bag en fryser

Foto: Iowa dept. of public safety

Men nu lader det til, at forældrene endelig har fået vished, om hvad der skete med deres søn. Det skriver flere amerikanske medier som CNN.

Den 25-årige blev meldt forældre i november 2009, han havde været på besøg hos dem, men af fortsat ukendte årsager blev han vred og løb væk fra huset i Council Bluffs i Iowa.

Siden har forældrene ikke set skyggen af sønnen.

Dengang forklarede forældrene, at sønnen var begyndt at opføre sig irrationelt måske på grund af noget medicin, som han havde taget.

Den unge mand havde ingen ejendele med sig, da han forsvandt som sunket i jorden fra forældrenes hjem.

  • - Der var en snestorm det tidspunkt. Han forlod stedet uden sko, uden strømper, uden nøgle, uden bil, forklarer politiinspektør Brandon Danielsen ifølge CNN.

  • Politiet satte gang i den helt store efterforskning, men trods en lang og intensiv eftersøgning fandt man aldrig den 25-årige mand.

Indtil nu....

I januar begyndte en række håndværkere at fjerne hylder og frysere i byens gamle supermarked, som havde været lukket i tre år.

Og bag et af køleskabene gjorde de sig et frygteligt fund – et lig.

Siden da har politiet arbejdet på at identificere liget, der har ligget bag fryseren i 10 år.

Og mandag lykkedes det. Liget var Larry Murillo-Moncades.

En obduktion har fastlagt, at det ikke lader til, at der er sket noget kriminelt mod den unge mand forud eller efter hans død.

Derfor mener politiet, at der er tale om en tragisk og ubegribelig ulykke. Deres teori er, at Larry tog hen til supermarkedet, hvor han arbejdede. Her kom han angiveligt ofte, selvom han ikke havde vagt.

Der valgte han angiveligt at kravle over fryserne for at komme op til et opbevaringsrum. Et sted som medarbejderne ofte brugte til at holde en hemmelig pause.

 Men helt uforklarligt faldt den unge mand angiveligt flere meter ned og havnede i en revne mellem fryseren og væggen.

Her blev han fanget, mens larmen fra fryseren muligvis har overdøvet hans råb om hjælp.

Vil du havde endnu flere spændende historier? Køb et abonnement på SE og HØR. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close