Kendte18. januar 2021

Første gang nogensinde: Tiger Woods elskerinde står frem

Rachel Uchitel giver sit første længere tv-interview nogensinde i anden del af HBO-dokumentaren "Tiger", der handler om Tiger Woods
https://imgix.seoghoer.dk/tigerwoodsrachelutitel.jpg
 Foto: Mega

På både godt og ondt er golf-legenden Tiger Woods virkelig kommet tilbage på den offentlige scene.

I HBO's nye dokumentarserie "Tiger" bliver historien om verdens bedste golfspiller rullet ud. Det betyder også, at Woods' fald fra berømmelsens tinde i 2009 bliver kulegravet.

I afsnit to står en af stjernens mange elskerinder Rachel Uchitel frem.

- I de sidste ti år har jeg lagt låg på historien, men nu har jeg intet at miste. Mit navn er stadig stigmatiseret, siger hun i dokumentaren.

Woods og Uchitel mødtes på sidstnævntes natklub. Woods var gæst og på det tidspunkt verdens måske mest omtalte og idoliserede person.

Woods fik sin værtindes nummer og skrev til hende kort efter, at han ville have hende til at flyve til Orlando, Florida, hvor han så ville møde hende.

https://imgix.seoghoer.dk/tigerogelin.jpg
 Foto: Mega

Parret var billedet af det perfekte, før hemmelighederne begyndte at vælte ud af skabet. Foto: Mega

- Det var den første nat, jeg havde sex med ham, og jeg kan huske, at jeg tænkte, "hvordan skal jeg nogensinde være sammen med en almindelig dødelig igen?".

- For der var så mange, at det satte ham op på piedestal, og nu lå han her i min seng og var min "Tiger", fortæller Rachel Uchitel i dokumentaren.

talte med konen

Affæren stod på i 31 måneder, mens Tiger for omverdenen så ud til at have et bundsolidt ægteskab med den smukke Elin Nordegren.

Samtidig med affæren med Uchitel havde Woods dog mange andre affærer - de andre kvinder stod frem, da den første skandale prydede tabloidaviserne.

Det var National Enquirer, der var først med historien om Uchitel. Woods havde dog advaret konen og fortalt, at historien var det pure opspind. Faktisk havde han fået Rachel Uchitel til at ringe til Elin Nordegren for at fortælle, hvordan det hele i virkeligheden hang sammen.

De to talte i 30 minutter, hvor konen blev beroliget - de var bare venner.

Uchitel og Woods fortsatte forholdet de næste dage, hvor de sms'ede. To dage senere ringede Woods til Uchitel midt om natten, hvor hun sagde "skat, jeg troede, at du var gået i seng".

I stedet for Woods stemme var det Elins, der svarede: "Jeg vidste, det var dig."

Et biluheld senere væltede skeletter ud af skabet.

Du kan læse alt om Tiger Woods storhed og fald her.

Sponsoreret indhold