Kendte19. november 2021

Se billedet: Kim Kardashian fejrer Pete Davidsons fødselsdag

Hverken Kim Kardashian eller Pete Davidson har bekræftet et romantisk forhold, men et billede fra den unge komikers fødselsdag vil nok ikke lægge en dæmper på rygterne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var nok ikke lige det forhold, de fleste fans havde regnet med, at Kim Kardashian ville lande i efter sit syv år lange ægteskab med Kanye West, men her er vi, og mere og mere tyder på, at Kim Kardashian og Pete Davidson i den grad er en ting.

Efter kysseri i "Saturday Night Live", holden i hånd i en forlystelsespark og romantiske, private middage i Pete Davidsons hjemby, New York, krydret med et nyt billede af parret, der fejrer Petes 28-års fødselsdag, kan der snart ikke herske mere tvivl.

Rapperen Flavor Flav har på sin Instagram-profil delt et billede fra den tilsyneladende afslappede fejring i det, der lader til at være Kris Jenners hjem i Palm Springs.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

På billedet ses Davidson, Kim Kardashian, Kris Jenner og Flavor Flav alle klædt i matchende pyjamas.

Ifølge en kilde tæt på Kardashian-familien var det momager Kris Jenner, der stod for at arrangere og afholde en lille fødselsdagsfest for komikeren.

- Selvom de bor ved forskellige kyster, så sørger Kim og Pete for at holde kontakten. De er ved at lære hinanden bedre at kende og kommer godt ud af det med hinanden, lyder det fra en kilde til People.

Rygter om en romance mellem realitydronningen og komikerprinsen begyndte for alvor at blomstre, da de for nogle uger siden blev fotograferet hånd i hånd i en forlystelsespark.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kort tid efter fløj Kim hele vejen fra Los Angeles til New York for at hænge ud med komikeren intet mindre end tre gange på fem dage.

I mellemtiden har Kims eksmand, rapperen Kanye West, travlt med at slå fast, at Kimmy K faktisk stadig er hans hustru, og at han aldrig har set de såkaldte skilsmissepapirer.

Kim Kardashian og Kanye West gik fra hinanden i januar efter syv års ægteskab. De har sammen fire børn.

Hverken Kim Kardashian eller Pete Davidson har hverken be- eller afkræftet forholdet.

Sponsoreret indhold