Se billedet: Cecilie Hother hylder ufødt barn med tatovering

Cecilie Hother

Cecilie Hother

(Foto: Dan Mariegaard)

Cecilie Hother oplevede tidligere i år det værste, en vordende mor kan risikere at gennemgå.

Vejrværten mistede hende og manden Thomas' ufødte søn, og siden har parret naturligvis gennemlevet en forfærdelig sorg.

Nu har Cecilie Hother dog valgt at mindes sin ufødte søn med en særlig hyldest, som får tårene til at presse sig på.

TV2-værten har fået en tatovering, som for altid skal minde hende om den søn, som hun fik lov til at opleve i live.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Jeg fik ikke lov til at se dit smil eller høre din latter. Jeg kommer ikke til at se dine første skridt, eller høre dit første ord. Dine små arme kommer ikke til at ligge om min hals om natten. Min kærlighed kommer ikke til at trøste dig når du bliver bange eller samle dig op når du har slået dig. Men du lå hos mig, da du blev født, og du var så uendelig smuk og fin, også selv om du ikke trak vejret. Og selv om det var lånte timer vi havde sammen, var det nogle af de bedste timer i mit liv. Din krop var lille og fin, men din sjæl var stor og god, og har sat det største aftryk på mit liv. Og der går ikke en dag, hvor jeg ikke er misundelig på himlen og den engel den er blevet rigere. Men nu er du lidt hos mig hver dag. #Englemor #småfødderefterladerstoreaftryk #sorg #savn #takfortattoo @laravali

Et opslag delt af Cecilie (@ceciliehother) den

To meget små fodaftryk er nu på Cecilie Hothers håndled, og som hun selv skriver, så er hendes ufødte søn hos hende hver dag nu. Til billedet har hun skrevet et yderst følsomt opslag.

- Du lå hos mig, da du blev født, og du var så uendelig smuk og fin, også selv om du ikke trak vejret. Og selv om det var lånte timer vi havde sammen, var det nogle af de bedste timer i mit liv, skriver den smukke TV-vært på sin Instagram-profil.

I kommentarsporet bliver Cecilie Hother mødt med en masse opbakkende beskeder, hvor alle tilkendegiver, at de føler med hende og bakker hende op.¨

Artiklen fortsætter under billedet...

Cecilie Hother har sammen med manden Thomas datteren Ellinor på tre år (Foto: Krestine Havemann)

- Din krop var lille og fin, men din sjæl var stor og god, og har sat det største aftryk på mit liv. Og der går ikke en dag, hvor jeg ikke er misundelig på himlen og den engel den er blevet rigere. Men nu er du lidt hos mig hver dag, runder den normalt så smilende vejrvært sit rørende opslag af.

Cecilie Hother har sammen med sin mand Thomas Gregers Honoré datteren Ellinor på tre år.

Cecilie Hother om vægttab: Sådan røg kiloene af mig:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close