Kendte23. oktober 2019

Se billedet: "Årgang 0"-stjerne i vild forvandling

Gennem de seneste par uger har "Årgang 0"-baben Mathilde Beushcau lagt sit liv om. Det har medført, at den unge tv-kendis har gennemgået en vild forvandling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-08-18_kl._12.22.17.png
 (Foto: Aller Media)

Mens de fleste har lagt sommeren bag os og kroppen i vinterhi, så har Mathilde Beushcau valgt at tage skeen i den anden hånd.

I de seneste par uger har hun trænet intenst for at få en endnu flottere krop, end hun havde før. Og det er lykkedes hende.

"Årgang 0"-godten har delt et billede på sin Instagram-profil, hvor man kan se, at hendes krop har ændret sig godt og grundigt.

Mathilde startede for en lille måneds tid siden i et træningsforløb med "Love Island"-muskelbundet Jonas "ManMachine" Korsgaard - og det har altså givet pote.

- Det gik først for real op for mig i dag, hvor meget min krop har udviklet sig over de sidste 4 måneder. Lige præcis det her motivere mig utrolig meget! Jeg har fandme lyst til, at træne hver dag, og flere gange om dagen, skriver Mathilde til sit billede.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her kan man både se et billede af Mathildes krop for fire uger siden, og et hvor man kan se, hvordan hun ser ud den dag i dag.

På flere punkter end blot det udssendsmæssige er den labre københavner mere end tilfreds med sit resultat, som hun vil blive ved med at arbejde hårdt for at forbedre.

- Dog handler det for mig ikke kun om at se de fysiske resultater men også de mentale resultater. I takt med min fysiske udvikling er blevet markant bedre, har min mentale udvikling fulgt med i denne proces. Jeg er glad, og det medfører, at jeg føler, jeg kan lige, hvad jeg sætter mig for! Træning er ikke kun for at opbygge muskelmasse, men også for at forbedre sig mentalt og blive et bedre menneske, lyder det ærligt fra den veldrejede skønhed.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/img_2980.jpg
 Foto: Privat

Mathilde bliver trænet af "Love Island"-deltager Jonas Korsgaard, som til daglig arbejder som personlig træner (Foto: Privat)

Til slut i sit opslag tager Mathilde sig tid til at hylde sin træner Jonas, som i den grad kan tage sin del af æren for hendes flotte krop.

Havde jeg ikke skrevet til Jonas i sin tid, havde mine resultater nok aldrig været så gode, som de er. Så tak for at være en coach, der giver mig en masse udfordringer, slutter hun opslaget af.

Se Jonas lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold