Kendte13. maj 2021

Tom Cruise amok på filmset: Nu forklarer han sig

Følelserne løb af med Hollywoodstjernen, da han sidste år flippede godt og grundigt ud på to medarbejdere, der ikke fulgte coronareglerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega706534_001.jpg
 Foto: MEGA

Tom Cruise blev sidste år fanget på en længere optagelse, hvor han ikke havde mange søde ord tilovers for sine filmkollegaer, der ifølge ham formåede at overtræde en række coronarestriktioner.

Nu kommenterer Hollywoodstjernen for første gang på den opsigtsvækkende optagelse, og han holder fast: Det gav god mening at skælde de ansatte ud.

- Jeg sagde, hvad jeg sagde, lyder det fra den 58-årige actionstjerne ifølge Empire:

- Der var meget på spil på det tidspunkt.

Tilbage i december måned fik "Mission Impossible"-stjernen sendt en solid, pædagogisk opsang i retning af nogle ansatte, og resultatet var tre minutters rant, der blev fanget på bånd.

- Hvis jer ser jer gøre det igen, så er I f**king væk. Og hvis nogen andre på holdet gør det, så sker det - også dig og dig. Og dig, det skal du f**king aldrig gøre igen, kunne skuespilleren høres råbe foran 50 målløse filmmedarbejdere.

- Tilbage i Hollywood er de tilbage til at lave film på grund af os. Vi skaber tusindvis af jobs, I motherf**ers, skriger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega717118_005_1.jpg
 Foto: MEGA

Ultrastrenge coronarestriktioner gjorde det muligt for Tom Cruise at sætte gang i indspilningerne til "Mission Impossible 7", der forventes at få premiere i maj 2022. (Foto: MEGA)

- Det er det. Ingen undskyldninger. I kan sige det til de mennesker, der mister deres f**king hjem, fordi vores branche bliver lukket ned. Vi lukker ikke denne f**king film ned. Forstår I det? Hvis jeg ser det igen, så er I f**king fyret.

Dengang kunne flere kilder tæt på skuespilleren fortælle, at udbruddet skyldtes Cruises trang til at alting foregår lige efter bogen.

- Når han ser noget, der ikke er helt perfekt, så vil han gerne ordne det, lød det til People.

Tom Cruise bekræfter over for Empire, at han på daværende tidspunkt følte et solidt pres på sine skuldre, og det var med til at få bæret til at flyde over.

- Alle de her følelser kørte gennem mit hoved. Jeg tænkte på de folk, jeg arbejder sammen med og på min branche. Og hele filmholdet vidste, at vi var gået i gang med at indspille en film, hvilket var en kæmpe lettelse. Det var meget følelsesladet, skal jeg sige dig.

Sponsoreret indhold