Så du ham også? Tom Cruise overrasker på Wembley

Der var nok ikke mange, der havde forventet at se Hollywood-stjernen Tom Cruise på Wembley søndag aften, men jo jo, den er god nok.

"Mission Impossible"-spilleren hygger godt igennem med David Beckham og tog sig også god tid til at vinke til de fans, der var hurtige til at spotte ham.

De to kendisherrer blev blandt andet spottet af tv-kameraet, hvor Beckham gav "Mission Impossible"-skuespilleren en god, gammeldags fistbump. Sandsynligvis i forbindelse med fejringen af det første mål til England.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Tom Cruise vinker til fans, da han ankommer til Wembley Stadion. (Foto: Ritzau Scanpix) 

England formåede nemlig at score til 0 - 1 efter blot to minutters spilletid, og det har utvivlsomt resulteret i fest og godt humør for den 46-årige Beckham, der tidligere har spillet på det engelske landshold. 

Det særlige fistbump-øjeblik florerer allerede på Twitter, hvor fodbold- og Tom Cruise-fans diskuterer det fine øjeblik af de to herrer, der fejrer Englands føring. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Særlig invitation til Cruise

Den 59-årige actionstjerne er blandt mange af de kendisgæster, der er blevet inviteret til EM-finalen i England, og der er faktisk en meget god grund til, at netop Tom Cruise er blandt de udvalgte. 

Den amerikanske skuespiller er ikke just en udpræget fodboldfan, men skulle eftersigende være blevet særdeles glad for de engelske fodboldhold under Euro 2020, hvor han opholdt sig i England. 

Tom Cruise (tv.) med David Beckham (th.) og den forhenværende supermodel Kate Moss i baggrunden. (Foto: Ritzau Scanpix)

Flere engelske medier har rapporteret om, at skuespilleren blandt andet har sørget for at sende det engelske landshold en motiverende video, hvor han fortæller dem, at han hepper på dem. 

Derudover sikrede han også de engelske landsholdsspillere muligheden for at se den kommende Cruise-film "Top Gun: Maverick", der ellers ikke får premiere før november måned. 

Blandt andre særlige gæster på det engelske stadion var Wayne Rooney, Robbie Keane, Sir Geoff Hurst, Alessandro Niesta og Fabio Capello.

Prins William og hertuginde Kate og deres søn, prins George, var også at finde blandt de engelske fodboldfans. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close