Kendte1. oktober 2021

Se billederne: Matthew Perry SLET ikke til at kende

Det har ikke ligefrem været lutter positive historier, der er kommet ud om ”Friends”-skuespilleren det seneste år. Nu rammer han endnu en gang verdens forsider med et uigenkendeligt look
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fans af verdenshittet ”Friends” havde svært ved at få armene ned, da ”Friends: The Reunion” ENDELIG fik premiere tilbage i maj måned.

Men i stedet for at det var omtale af selve afsnittet og glæden over at se de seks venner samlet igen i den ikoniske sofa, så var det den i dag 52-årige skuespiller Matthew Perry, der stjal rampelyset.

Ikke på grund af sin Chandler-jokes, men på grund af sin udtale og udseende. For ikke nok med, hans tænder var umenneskeligt hvidere – faktisk hvidere end Ross’ i serien – så talte han desuden sløret, og det var sjældent ham, der tog ordet, når vennerne diskuterede de gode gamle dage.

Noget, der senere blev forklaret med, at han samme dag som optagelserne blev lavet havde været hos tandlægen.

- Der er selvfølgelig ingen, der ønsker at skulle filmes, efter sådan en omgang, men sådan var det altså, har det tidligere lydt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/matthew_perry.jpg
 Foto: MEGA

Trods kæmpesucces med sin deltagelse i serien, så har det ikke været et nemt liv, Perry har levet. Han har siden udtalt, at der er flere sæsoner af serien, han ikke mindes at have filmet, fordi han var så langt væk på stoffer. Foto: MEGA

Men nu er den altså gal igen. Skuespilleren er nemlig tidligere på ugen blevet spottet ude sammen med en ven i Los Feliz området i Los Angeles.

Her ses han flere kilo tungere og med et ansigt, der meget lidt minder om den Matthew Perry seere kunne se på skærmen tidligere på året.

Artiklen fortsætter under opslagene

Svært år

Udover at have fået, hvad der umiddelbart kan kaldes for et helt nyt look, så har året 2021 bestemt ikke været det bedste for Hollywoodstjernen.

Ikke nok med, han måtte leve med verdens kommentarer om sin deltagelse i ”Friends: The Reunion”, så er det desuden kun få måneder siden, det blev bekræftet, at forlovelsen mellem ham og hans 29-årige kæreste, Molly Hurwitz blev brudt.

- Nogle gange fungerer ting bare ikke, og dette er en af dem, udtalte han efterfølgende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210407-101726-7-1920x2452we_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det tidligere kærestepar fotograferet tilbage i april måned. Foto: Ritzau Scanpix

De to begyndte at date tilbage i 2018, og i november 2020 faldt han på knæ for den unge kæreste.

Sponsoreret indhold