Kendte28. maj 2021

Fans i chok: Kan Chandler FÅ mere hvide tænder?

Der er mange herlige øjeblikke og ”must-see moments” i ”Friends: The Reunion”, og særlig én ting er slet ikke til at overse: Chandlers – alias Matthew Perrys – hvide tænder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi troede, det var Ross’ ting. Altså at have ustyrligt hvide tænder.

Men torsdag aften fandt han altså sin overmand.

Her kunne hans ven og medskuespiller Matthew Perry nemlig fremvise et sæt tænder, der faktisk var hvidere end Ross’. Og det troede de fleste nok var umuligt.

Efterfølgende har de sociale medier da også flydt over med opslag, billeder og kommentarer over Matthew Perrys hvide look i ”Friends: The Reunion”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/matthew_0.jpg

Hvidere end hvid. Foto: Screendump

Flere seere bemærkede formentlig også, at den i dag 51-årige skuespiller mumlede og snøvlede. Og det var der faktisk en ganske god forklaring på.

Inden optagelserne til det længe ventede genforeningsafsnit gik i gang, havde skuespilleren nemlig været igennem en tandbehandling. Der var vist ikke tale om en tandblegning, selv om det i sandhed så sådan ud!

Det var dog ikke kun Matthew Perrys kridhvide bisser, der chokerede i ”Friends: The Reunion”. Det samme gjorde den afsløring, som Ross og Rachel – aka David Schwimmer og Jennifer Aniston – kom med.

De fortalte nemlig, at de faktisk var forelsket i hinanden i virkeligheden, men at der hele tiden var noget eller nogen, der kom i vejen for deres kærlighed.

Du kan læse mere om den historie her.

Sponsoreret indhold